Life

Cabral și Andreea Esca, fotografie specială. Mărturia prezentatorului de la Pro TV i-a uimit pe fani

Cabral și Andreea Esca, imagine inedită. Confesiunea moderatorului de la Ce spun românii care i-a șocat pe toți internauții.
28.02.2023 | 13:47
Cabral si Andreea Esca fotografie speciala Marturia prezentatorului de la Pro TV ia uimit pe fani
Cabral și Andreea Esca, imagine inedită. Confesiunea moderatorului care i-a șocat pe internauți. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sportivul și celebra știristă de la Pro TV au apărut într-o fotografie specială care datează de aproximativ 12 ani. Mărturia prezentatorului i-a uimit pe fani. Cum a reacționat soția lui Alexandre Eram pe rețelele de socializare.

Cabral și Andreea Esca, imagine inedită. Confesiunea moderatorului care i-a șocat pe internauți

Cabral și Andreea Esca au o prietenie frumoasă care durează de foarte mulți ani. Cei doi prezentatori de la Pro TV petrec foarte multe sărbători și zile de naștere împreună și nu este de mirare că au numeroase fotografii.

ADVERTISEMENT

Una dintre aceste imagini este unică pentru moderatorul emisiunii Ce spun românii și celebra știristă. Cu această ocazie sportivul a făcut și o confesiune neașteptată despre relația pe care o are cu colega sa de breaslă.

„Ioana. Eu, la cei 34 ai mei, m-am mai copt oleacă. Andreea… a rămas la 25! Aici o treceam pragul. Dar apoi s-a împotrivit familia și a trebuit să anulăm…”, a scris vedeta pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Mor de râs cu tine”, este reacția pe care a avut-o prezentatoarea știrilor de la Pro TV, de această dată pe contul de Instagram, unde a distribuit poza cu Cabral. Nici internauții nu s-au lăsat mai prejos cu comentariile.

„Neschimbați amândoi”, „Și ce au spun românii?”, „Doi oameni minunați, frumoși, deștepți și cu mult umor”, „Așa că ai schimbat Andreea”, „Amintiri frumoase”, „Tot frumoși și atunci, si acum”.

ADVERTISEMENT

„Salariu, cât avea salariul atunci? Erai pe interes, voiai să o iei că avea zestre!” sau „Să rămâneți veșnic așa”, sunt o parte din mesajele pe care le-a primit moderatorul pe social media, unde este activ.

Cabral și Andreea Esca, amuzați
Cabral și Andreea Esca, imagine de colecție. Sursa foto: Facebook.com

Cabral, postări amuzante pe paginile sale

De asemenea, Cabral a glumit legat de ultimul comentariu, subliniind că îl „cam doare spatele”, fiind vorba de faptul că o ține în brațe pe Andreea Esca. Cele două vedete de la Pro TV s-au distrat copios la realizarea pozei, cu siguranță.

ADVERTISEMENT

Și aceasta nu este singura postare amuzantă făcută de prezentatorul care revine pe micile ecrane după o scurtă pauză. Soțul actriței Andreea Ibacka distribuie frecvent imagini și filmări care îi distrează enorm pe fanii săi.

ADVERTISEMENT