News

Cadavrul unei tinere de 25 de ani, găsit într-o cameră de hotel din Timișoara. Ce indicii au anchetatorii

O recepționeră de la un hotel din Timișoara a descoperit duminică cadavrul unei tinere de 25 de ani într-una din camerele hotelului
23.07.2023 | 17:45
Cadavrul unei tinere de 25 de ani gasit intro camera de hotel din Timisoara Ce indicii au anchetatorii
Cadavrul unei tinere, descoperit într-un hotel din Timișoara. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Descoperire macabră la Timișoara. O recepționeră a hotelului Ibis din oraș a descoperit cadavrul unei tinere de 25 de ani într-un din camerele hotelului. Tânăra se cazase în urmă cu cinci zile, iar duminică trebuia să predea cheia camerei.

Cadavrul unei tinere, descoperit într-o cameră de hotel

Duminică după-amiază, în jurul orei 13.00, o recepționeră a Hotelului Ibis din Timișoara a făcut o descoperire macabră. Aceasta a dat peste cadavrul unei tinere de 25 de ani. Tânăra, care se cazase la hotel în urmă cu cinci zile, trebuia să părăsească camera duminică, însă cum nu a coborât la recepție personalul hotelului a mers să vadă ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

În cameră, recepționera hotelului a descoperit cadavrul tinerei și a alertat imediat autoritățile la numărul de urgență 112. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cauzei decesului.

„Astăzi în jurul orei 13:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără în vârstă de 25 de ani ar fi fost găsită de către recepționeră, decedată într-o cameră de hotel de pe raza municipiului Timișoara.

ADVERTISEMENT

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

Ce indicii au polițiștii

Presa locală a scris că polițiștii au o serie de indicii în acest caz. În primul rând, recepționera ar fi observat în camera tinerei, în momentul în care a intrat și i-a descoperit cadavrul, mai multe medicamente aruncate peste tot. Aceleași publicații scriu că tânăra ar fi suferit de depresie.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii nu au precizat nimic oficial însă în acest sens, și așteaptă rezultatele autopsiei pentru a stabili cauzele decesului. Potrivit polițiștilor tânăra ar fi din Timișoara, ceea ce ar face cu atât mai misterioasă cazarea sa la hotelul din oraș.

În urmă cu doar cinci zile, de această dată la Constanța, o altă tânără în vârstă de 33 de ani a fost găsită spânzurată în mansarda unui hotel. Trupul ei a fost găsit tot de către o cameristă, iar anchetatorii au precizat că femeia nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să explice gestul făcut.

ADVERTISEMENT

„La data de 18 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil din municipiul Constanța, a fost găsită o femeie decedată prin spânzurare. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 33 de ani. Personalul medical a declarat decesul acesteia”, a fost comunicatul IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT