News

Descoperire macabră în Petroșani: tânără de 35 de ani, găsită moartă pe câmp. Suspiciune de crimă

Suspiciune de crimă în Petroșani, acolo unde o tânără de 35 de ani a fost găsită moartă pe câmp. Primele constatări ale polițiștilor.
28.03.2024 | 12:58
Descoperire macabra in Petrosani tanara de 35 de ani gasita moarta pe camp Suspiciune de crima
Suspiciune de crimă în Petroșani: tânără de 35 de ani, găsită moartă pe câmp. Sursa foto: Facebook / Mondo TV
ADVERTISEMENT

Descoperire macabră făcută la marginea orașului Petroșani, acolo unde o tânără de 35 de ani a fost găsită moartă. Trupul său, în stare de putrefacție, era aruncat pe un câmp.

Suspiciune de crimă în Petroșani: tânără de 35 de ani, găsită moartă pe câmp

La mijlocul acestei săptămâni, un tânăr care se plimba în apropierea fostului poligon de trageri al Jandarmeriei din Petroșani a trăit un șoc uriaș. Acesta a văzut trupul neînsuflețit al unei femei aruncat pe câmp. A strigat imediat după ajutor, iar localnicii au sunat la 112.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului. Cei de la IPJ au restricționat accesul în zonă. Oamenii legii au identificat victima. E vorba de o femeie de 35 de ani din localitatea General Berthelot.

Pe corpul victimei se vedeau mai multe urme de lovituri. Cu toate acestea, anchetatorilor le-a fost greu să stabilească exact ce s-a întâmplat, din cauza stării de putrefacție în care a fost găsită.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, în acest caz este vorba de o crimă. Anchetatorii spun că moartea femeii a fost una extrem de violentă. A fost cauzată de ”asfixierea mecanică prin sugrumare”.

La data de 26 martie 2024, în jurul orei 18:30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se plimba pe un teren viran din zona Gerom (Petroșani), a văzut cadavrul unei femei neidentificate.

ADVERTISEMENT

În urma efectuării necropsiei cadavrului cu identitate necunoscută, concluziile provizorii ale medicilor legiști au indicat faptul că moartea femeii a fost violentă și s-a datorat asfixierii mecanice prin sugrumare.

De asemenea, în urma activităților investigative, polițiștii au stabilit identitatea cadavrului, care aparține unei femei în vârstă de 35 de ani, din comuna General Berthelot”, spune Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, citat de Sursa de Vest.

ADVERTISEMENT

Criminalul este liber. Oamenii din zonă se tem pentru viața lor

Cetățenii care locuiesc în zona unde a fost descoperit cadavrul spun că se tem pentru siguranța lor. În ultima perioadă, unii dintre ei au avut de a face cu hoții.

Mi s-a spart de trei ori casa fix aici și mi-am pus și eu camere de supravegheat, dar camerele mele bat în curte și în față, nu în spate”, afirmă o femeie, citată de Știrile ProTV.

Presupusul criminal al tinerei încă este liber. Procurorii din Hunedoara au deschis un dosar de cercetare penală pentru omor și au deja un cerc de suspecți.

ADVERTISEMENT
Tags: