Life

Cadoul fabulos primit de Taylor Swift, de mii de dolari, la Super Bowl 2024! Ce nu s-a văzut la tv

Cadoul deosebit pe care l-a primit Taylor Swift după ce a intrat în istoria Premiilor Grammy. Geanta cu care a atras atenția la Super Bowl 2024.
12.02.2024 | 14:10
Cadoul fabulos primit de Taylor Swift de mii de dolari la Super Bowl 2024 Ce nu sa vazut la tv
Taylor Swift a primit cadoul în timp ce își susținea iubitul la Super Bowl 2024. Sursa foto: People, Twitter, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Taylor Swift a atras din nou toate privirile după ce săptămâna trecută a făcut istorie la Premiile Grammy, devenind primul artist din lume care a câștigat de patru ori premiul pentru albumul anului. În acest weekend, celebra artistă de peste Ocean a fost în centrul atenției cu un cadou deosebit, pe care l-a primit, extrem de scump.

Ce cadou de mii de dolari a primit Taylor Swift la Super Bowl 2024

Lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine în viața faimoasei artiste. Odată cu victoria sa de la Premiile Grammy a început să aibă și mai mulți fani decât de obicei. Unii dintre ei au ținut să își arate admirația printr-un cadou de mii de dolari, pe care puține persoane și-l permit.

ADVERTISEMENT

”Extravaganță” este cuvântul care ar putea descrie cel mai bine darul cu care Taylor Swift a fost surprinsă în acest weekend. Mai exact, îndrăgitul jucător de baschet Shaquille Rashuan O’Neal, poreclit ”Shaq”, și omul de afaceri, Jamie Salter, i-au dat interpretei în vârstă de 34 de ani o geantă în formă de minge de fotbal american. Una destul de scumpă.

Concret, geanta care i-a fost înmânată artistei aparține celebrului brand Judith Leiber. Ar valora 4.495 de dolari, adică 20.752, 07 lei în bani românești. Totodată, geanta face parte din cea mai nouă colecție de genți de la Judith Leiber, informează Page Six.

ADVERTISEMENT
Cadoul primit de Taylor Swift
Așa arată geanta artistei. Sursa foto: captură Twitter Taylor Throwbacks

 

Taylor Swift s-a arătat extrem de bucuroasă de ceea ce i s-a oferit. Drept dovadă este o fotografie pe care Shaquille Rashuan O’Neal a postat-o pe pagina sa de Instagram și în dreptul căreia a notat: ”În sfârșit ne-am întâlnit @taylorswift eu și @jamiejsalter i-am făcut cadou o geantă Nfl Judith Lie”, a scris sportivul.

Taylor Swift
Taylor Swift, alături de cei care i-au dăruit geanta scumpă. Sursa foto: Instagram ”Shaq”

 

Taylor Swift și-a sărutat iubitul cu patos în văzul tuturor

Bucuria cântăreței a fost dublată și de faptul că iubitul ei, Travis Kelce, a câștigat finala de la Super Bowl, împotriva celor de la San Francisco 49. Pe tot parcursului meciului, Taylor Swift și-a susținut intens partenerul de viață din tribune. După terminarea competiției, cei doi au fost fotografiați îmbrățișându-se cu patos. Mai mult, Taylor Swift i-a furat și un sărut lui Travis Kelce, de față cu toți cei prezenți. Imaginile fac furori acum în mediul online.

ADVERTISEMENT
taylor swift
Taylor Swift și-a sărutat iubitul după meci. Sursa foto: CNN

 

Taylor Swift este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la nivel mondial. Face parte din industria muzicală încă de pe vremea când era o adolescentă de 16 ani și se lansa în domeniu prin melodia ”Tim McGraw”. Popularitatea ei a luat amploare treptat. De când a câștigat un nou premiu Grammy, pe data de 5 februarie 2024, este subiect principal în toată lumea.

Taylor Swift a stabilit un nou record după ce a fost premiată pentru a patra oară la categoria ”albumul anului”, intitulat ”Midnights”. Astfel, cântăreața a devenit artista cu cele mai multe victorii repurtate la categoria sa.

ADVERTISEMENT

Prin noul premiu Grammy, Taylor Swift i-a devansat pe lengendarii Frank Sinatra, Stevie Wonder și Paul Simon. Aceștia aveau câte trei victorii până ca, iată, Taylor Swift să schimbe clasamentul în 2024.

ADVERTISEMENT