Sport

Taylor Swift a oferit faza serii după ce Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl. Usher, ironizat de internauți. Video

Taylor Swift a fost una dintre aparițiile spectaculoase la Super Bowl. Vedeta pop a oferit faza serii după ce Kansas City Chiefs a câștigat împotriva lui San Francisco 49ers.
12.02.2024 | 10:20
Taylor Swift a făcut spectacol la Super Bowl. A mers pe teren să își sărute iubitul. Foto: X
ADVERTISEMENT

Taylor Swift a ținut să fie aproape de iubitul său, Travis Kelce, jucătorul celor de la Kansas City Chiefs. În vârstă de 34 de ani, Taylor Swift a călătorit de la Tokyo pentru a fi prezentă la Super Bowl pe stadionul Allegiant din Las Vegas. Artista a făcut spectacol în tribune.

Taylor Swift, în centrul atenției la Super Bowl

Kansas City Chiefs a învins San Francisco 49ers în finala NFL, scor 25-22 după prelungiri. A fost cel de-al 4-lea Super Bowl cucerit de Kansas City Chiefs de-a lungul istoriei. Evenimentul sportiv de mare anvergură a atras inevitabil momente de-a dreptul spectaculoase și în tribune.

ADVERTISEMENT

Una dintre protagoniste a fost artista Taylor Swift. Vedeta pop a zburat în Las Vegas după un concert la Tokyo și a ajuns la timp pentru a-l vedea la treabă pe iubitul său Travis Kelce, care a devenit campion NFL cu Kansas City Chiefs.

Artista care a dat lovitura la nivel internațional a fost în centrul atenției de la sosirea în lojă și până la finalul meciului. Serviciul de securitate chiar a interzis folosirea telefoanelor sau a camerelor video în preajma cântăreței.

ADVERTISEMENT

Taylor Swift a urmărit Super Bowl din lojă alături de mama lui Travis Kelce și de cele mai bune prietene ale sale, rapperul Ice Spice și actrița Blake Lively. Cele trei au fredonat împreună imnul „America the Beautiful”.

Taylor Swift a făcut spectacol în lojă la Super Bowl

Taylor Swift a mers la finala Super Bowl după 4 concerte susținute în Tokyo. Ultima prestație din Japonia a durat nu mai puțin de 9 ore. Artista nu a ținut cont de nimic, nici de faptul că pe 16 februarie trebuie să fie la Melbourne pentru un alt concert, și a călătorit de urgență la Las Vegas pentru a urmări finala NFL.

ADVERTISEMENT

Camerele TV au stat în permanență pe loja vedetei pop americane, care nu a ezitat să-și manifeste sentimentele în momentele în care iubitul său, Travis Kelce, era implicat pe teren. Artista a băut, a sărit, a cântat, a aplaudat, iar în momentele de maximă tensiune, a început să își roadă unghiile.

Taylor Swift a oferit faza serii după ce Kansas City Chiefs a câștigat Super Bowl

Totodată, Taylor Swift a apărut pe ecranul stadionului chiar în momentul în care bea bere dintr-un pahar. Artista a trăit partida de fotbal american la intensitate maximă, fiind surprinsă în timp ce își mușcă unghiile sau, odată cu touchdown-ul câștigător al celor de la Chiefs, în timp ce îi dau lacrimile.

ADVERTISEMENT

La finalul Super Bowl, Taylor Swift a oferit faza serii. Artista a coborât pe teren alături de Donna, mama lui Travis Kelce, și a luat parte la decernarea marelui trofeu. Artista și-a îmbrățișat și sărutat iubitul sub ochii fotografilor și a întregii lumi.

La finala Super Bowl, Taylor Swift a purtat un colier cu numărul 87 ca pandantiv, ceea ce reprezintă numărul de pe tricoul de joc al lui Travis Kelce. Taylor Swift este împreună cu jucătorul lui Kansas City Chiefs din vara anului trecut.

Usher, ironizat pentru prestația din pauza finalei Super Bowl

Usher a făcut spectacol duminică seară la pauza finalei Super Bowl. Cântărețul a urcat pe scena de la Allegiant Stadium din Las Vegas, alături de mai mulți artiști celebri și i-a încântat pe fani cu hiturile sale.

Alicia Keys a fost prima care a cântat alături de Usher în pauza Super Bowl. Cântăreața americană a cântat direct din fața unui pian roșu. Ulterior, pe scenă a urcat H.E.R și a interpretat un solo de senzație. În tot acest timp, Usher a dansat pe scenă.

Will.i.am, Lil Jon şi Ludacris au încheiat spectacolul de la pauza finalei NFL cu o interpretare fabuloasă a celui mai mare hit al lui Usher, “Yeah!”. Usher a fost în centrul atenției și la un moment dat chiar și-a scos cămașa. “Vă iubesc”, au fost cuvintele adresate fanilor.

Nu toată lumea a fost mulțumită de prestația lui Usher de la pauza Super Bowl. Spectacolul de 15 minute de la pauza finalei NFL este de regulă cel mai urmărit show muzical al anului. Usher a fost ironizat și a primit titlul de „cel mai slab spectacol din istoria Super Bowl” din partea internauților.

Spectacolul lui Usher și al celor implicați nu a reușit să convingă publicul. Fanii au catalogat momentul ca fiind „o pauză liniștită”, iar internauții nu au ezitat să critice momentul artistic pe rețelele de socializare.

„Este o onoare să trec în sfârșit o performanță de la Superbowl de pe lista mea de lucruri. Abia aștept să aduc lumii un spectacol diferit de orice au văzut vreodată. Mulțumesc fanilor și tuturor celor care au făcut posibilă această oportunitate. Ne vedem curând”, spunea Usher, înainte de Super Bowl.

ADVERTISEMENT