Sport

Cadoul lui Dario Bonetti în ziua în care a împlinit 60 de ani: „Gesturile mici pot salva marele Dinamo!”

Dario Bonetti e alături de Dinamo trup și suflet, iar după victoria cu Clinceni a făcut un gest extraordinar, care a fost foarte apreciat de către suporterii dinamoviști.
05.08.2021 | 17:18
Cadoul lui Dario Bonetti in ziua in care a implinit 60 de ani Gesturile mici pot salva marele Dinamo
ADVERTISEMENT

Dario Bonetti a fost extrem de aproape de fanii-acționari din programul DDB, fiind consilierul lor pe probleme sportive înainte de a reveni pe banca lui Dinamo pentru a treia oară, la cinci ani după ce a antrenat ultima echipă.

Cu toate astea, antrenorul italian a reușit să revitalizeze echipa lui Dinamo în timp record, iar în acest moment se află pe loc de play-off, cu două victorii din trei partide, lucru la care nici cei mai optimiști suporteri ai lui Dinamo nu se așteptau.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti, gest emoționat pentru salvarea lui Dinamo

Dario Bonetti le-a dat exemplu suporterilor lui Dinamo și în ziua în care a împlinit 60 de ani a cumpărat zeci de bilete virtuale puse în vânzare de DDB. Astfel, antrenorul „câinilor” încearcă să dea un exemplu pozitiv fanilor și să îi impulsioneze să achiționeze cât mai multe bilete pentru a contribui la bugetul clubului.

„Gesturile mici pot salva marele Dinamo!”, a scris Bonetti pe pagina lui de Facebook. Fanii dinamoviști au aplaudat gestul antrenorului, iar unul dintre internauți l-au numit „salvatorul patriei”.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Bonetti a venit la fel de prompt și le-a întors complimentele fanilor dinamoviști: „Salvatorii sunteți voi”, care l-au asaltat cu mesaje. Bonetti a cumpărat 30 de bilete la prețul de 2,5 lei bucata. În total 75 de lei, după cum se poate observa în poza pe care a postat-o pe pagina lui de Facebook.

Biletele cumpărate de Dario Bonetti în valoare de 75 de lei. Sursă foto: Facebook Dario Bonetti
Biletele cumpărate de Dario Bonetti în valoare de 75 de lei. Sursă foto: Facebook Dario Bonetti.

Ce i-au transmis suporterii dinamoviști lui Dario Bonetti

Suporterii lui Dinamo au ținut să îl felicite pe Dario Bonetti pentru gestul său nobil și au început să trimită și poze cu biletele pe care le-au achiționat de pe site-ul bilete.ro. De altfel, suporterii lui Dinamo au reușit în toată această perioadă să vândă peste 600.000 de bilete virtuale, care au salvat clubul de la intrarea în faliment.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti împliniște pe data de 5 august 60 de ani, iar suporterii au ținut de asemenea să îi transmită toate cele bune: „La mulți ani, mister! Mulțumim pentru ceea ce faci la Dinamo!”, Ești mare! La mulți ani, forța Dinamo!”, au fost doar câteva dintre mesaje suporterilor dinamoviști.

Bonetti este ultimul antrenor care a adus un trofeul la Dinamo, în 2012, când „câinii” au câștigat Cupa României în fața Rapidului. Din jucătorii de atunci, doar Steliano Filip și Constantin Nica se mai află în lotul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti, nemulțumit de condițiile de cantonament

FANATIK a aflat că italianul este deranjat de faptul că nu își poate băga jucătorii în cantonamentul de la Săftica înainte de meciurile din Casa Pariurilor Liga 1, din cauza lucrărilor de la baza de pregătire. Astfel, jucătorii sunt nevoiți să stea la hotel, iar costurile sunt aceleași ca la un meci disputat în deplasare.

„În acest moment, avem la fiecare meci costuri ca la o partidă din deplasare. Jucătorii sunt nevoiți să stea la hotel din cauza lucrărilor de la baza de pregătire de la Săftica”, a spus Constantin Eftimescu pentru site-ul nostru.

Această problemă ar putea însă să se rezolve la finalul săptămânii, când lucrările de la Săftica vor fi finalizate: „Lucrările la Săftica se vor finaliza în această săptămână. Va arăta foarte bine și va fi altceva”, a concluzionat oficialul dinamovist.

  • 60 de ani a împlinit Dario Bonetti
  • 30 de bilete virtuale a cumpărat italianul, echivalentul a 75 de lei
ADVERTISEMENT