Sport

Calculele lui Gigi Becali pentru titlu: “Noi ne batem cu CFR”. Ce spune despre Șucu

FCSB este lider autoritar în Liga I. Echipa lui Gigi Becali s-a distanțat din nou de urmăritoarea CFR și speră să mențină ritmul pe tot parcursul anului. FCSB are 29 de puncte în clasament.
09.10.2023 | 14:22
Calculele lui Gigi Becali pentru titlu Noi ne batem cu CFR Ce spune despre Sucu
Gigi Becali a discutat despre rivalele FCSB-ului la titlu. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a învins-o pe Oțelul cu 1-0 și își menține poziția de lider al Ligii I. Formația antrenată de Charalambous are un singur meci pierdut în acest an și își menține prima șansă la câștigarea campionatului. CFR Cluj și Rapid sunt echipele care vânează poziția de lider a FCSB-ului.

Becali este sigur că ia titlul

“Noi ne batem cu CFR, e o echipă care dacă știi să pasezi, să ții de minge, îi bați. Dacă nu ai mingea sunt periculoși, foarte puternici, sunt fizici și îți dau goluri. E mare diferență de valoare între noi și ei.

ADVERTISEMENT

Aveam probleme în apărare, acum vezi și Chiricheș, am rezolvat problemele în apărare. La mijloc nici nu mai zic că avem cel mai bun mijloc. Atacul cel mai bun atacant, oricum, 100% iau un atacant la iarnă, nu se poate doar 1-0. Ai 7 ocazii și dai un gol.

Nu pot să zic că sunt individualiști. Se întâmplă uneori când jucătorii au mai mare încredere în ei. Spre exemplu Olaru dacă are încredere că dă gol și nu pasează, nu spun cui, atunci dă el la poartă”, a declarat Gigi Becali

ADVERTISEMENT

Becali se consideră peste Șucu

Rapid a intrat într-o nouă eră odată cu venirea lui Șucu în Giulești. Formația antrenată de Bergodi a avut o campanie de transferuri reușită, iar echipa arată din ce în ce mai bine. Chiar și așa, Gigi Becali nu se teme de forța Rapidului. Patronul FCSB-ului este convins că tactica sa va da roade la finalul sezonului.

“Eu ca să glumesc am zis că a zis Șucu că el face management. El lucrează management, el crede că e managemenet la fotbal. La fotbal i-am văzut pe toți cu management. Și pe Copos, pe toți managementițtii ăia. Și pe frații de la Dinamo care dădeau buget și vorbeau de management.

ADVERTISEMENT

Nu merge la fotbal așa. Nu ești în Anglia că ai sute de milioane și vine un manager și face și drege. Aici stăpânul are grijă că nu avem atâția bani să luam jucători de 50 de milioane să facem management. Aici trebuie să dai atât cât trebuie.

Șucu e precum Copos, om cuminte. Copos nu se certa cu nimeni și el la fel. E om de afaceri, e mai tânăr ca mine, vrea și el, ce să facă, să tacă din gură? Doar că el nu știe aici, a demonstrat în afaceri, doar că la fotbal nu știe, să vedem ce face cu managementul aici. Cu Șucu nu o să mă cert niciodată, dar îl bat, îl bat de îl spulber”, a completat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Cotă BETANO pentru FCSB: 1,50 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Voluntari

Lupta dintre CFR si FCSB