Sport

Calculele lui Mitică Dragomir în lupta pentru evitarea retrogradării. Cine e eroul lui Dinamo

Dumitru Dragomir crede în salvarea lui Dinamo de la retrogradare. În cine are cea mai mare încredere „Oracolul”.
21.02.2024 | 20:56
Calculele lui Mitica Dragomir in lupta pentru evitarea retrogradarii Cine e eroul lui Dinamo
Calculele lui Mitică Dragomir în lupta pentru evitarea retrogradării. Cine e eroul lui Dinamo. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo speră în salvarea de la retrogradare. „Câinii roșii” respiră după ultimele două rezultate din SuperLiga. Victoriile cu Oțelul Galați, scor 3-1, și cu Farul Constanța, scor 2-0, l-au convins până și pe Dumitru Dragomir.

Calculele lui Mitică Dragomir în lupta pentru evitarea retrogradării. Cine e eroul lui Dinamo

Zeljko Kopic și Andrei Nicolescu sunt remarcații lui Dumitru Dragomir. Fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal le alocă antrenorului și președintelui toate meritele pentru revirimentul „câinilor” din acest început de an

ADVERTISEMENT

„E un tip serios (n.r – Kopic). Nu știu dacă e șmecher, dar conducerea e de felicitat. I-au făcut transferuri, au dat banii la timp, au făcut să joace. Eu mereu am vorbit frumos de avocatul ăsta, de Nicolescu. Pe care îl cunosc.

(n.r. – suporterii lui Dinamo zic că e rapidist) Nu el i-a promovat? El cu Iosif. E o crimă că Miță Iosif e fără serviciu. Un antrenor talentat ca Miță nu sunt 10 în România.

ADVERTISEMENT

E super talent, Miță. Nu am să înțeleg niciodată. Dacă îmi dai acum 5 conducători din țară la nivel înalt… E o lispă crasă.

Nicolescu are un mare merit categoric. Și că l-a adus pe Kopic, iar antrenorul de la Dinamo e un om serios. Ca să convingi un colectiv trebuie să fii om serios. Chiar dacă ești un pic vagabond. Cum e Șumudică.

ADVERTISEMENT

Dar pe Șumudică nu l-a văzut nimeni beat, întârziând la antrenamente. El 100% își face meseria profesionsist. În afară poți să o mai comiți, dar meseria trebuie să ți-o respecți”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”, show care e live pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, de la 13:30.

FC Voluntari, victimă sigură?

Dumitru Dragomir crede că Dinamo are șanse mari să se salveze și datorită contracandidatelor la retrogradare. Fostul șef LPF nu îi dă nicio șansă lui FC Voluntari, chiar dacă echipa lui Nicolae Dică e pe loc de baraj, la cinci lungimi deasupra „câinilor”.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – se salvează Dinamo?) Dacă Voluntari scapă de retrogradare, sunt eroi naționali. Lui Dică să-i facă un bust acolo. Mie îmi pare rău de Dică. Îi văd cum joacă. Slabi”, a conchis fostul președinte LPF.

Mitica Dragomir STIE CINE A RESUSCITAT-O pe Dinamo | TOATE CALCULELE din lupta pentru salvare

ADVERTISEMENT