Sport

Calculele lui Petev înaintea derby-ului Universitatea Craiova – Rapid: „Trebuie să fim deștepți”

Ivailo Petev are calculele făcute înaintea derby-ului Universitatea Craiova - Rapid, iar antrenorul bulgar transmite și un mesaj spartan pentru „alb-albaștri”.
30.03.2024 | 10:30
Calculele lui Petev inaintea derbyului Universitatea Craiova  Rapid Trebuie sa fim destepti
Calculele lui Petev înaintea derby-ului Universitatea Craiova - Rapid: „Trebuie să fim deștepți”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” luptă pentru cele trei puncte puse în joc în derby-ul Universitatea Craiova – Rapid București. Ivailo Petev pregătește și mutări în primul „11” după accidentările lui Nicușor Bancu și Vladimir Screciu.

Ivailo Petev și-a făcut calculele înaintea derby-ului Universutatea Craiova – Rapid: „Trebuie să fim deștepți”

Universitatea Craiova și Rapid București se întâlnesc sămbătă, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Ivailo Petev știe ce îl așteaptă în derby și are un mesaj clar pentru „alb-albaștri”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul bulgar îi îndeamnă pe jucătorii Universității Craiova la răbdare și speră că oltenii vor profita din plin de ocaziile de la poarta lui Marian Aioani. Petev se așteaptă și la surprize în etapa cu numărul doi din play-off.

„Fiecare meci devine un derby în play-off, am jucat și acum 20 de zile cu Rapid. Este o echipă bună, cu un antrenor bun, iar scopul nostru este să câștigăm cele trei puncte. O să fie un meci deschis, trebuie să fim deștepți, trebuie să ne așteptăm momentele și să avem realizari bune.

ADVERTISEMENT

Fiecare meci este important și noi o să facem tot ce este posibil să câștigăm cele trei puncte. Totul depinde de noi, totul este în mâinile noastre și dacă obținem un număr bun de puncte ne poate duce și pe un loc bun în clasament.

Mai sunt ultime meciuri până la final, dar fiecare este de trei puncte. Jucăm pentru cele trei puncte atât noi, cât și ei, dar sper să fim fericiți la final. Fiecare echipă din play-off poate să bată pe oricine și nu este o surpriză, fiecare echipă are scopul ei”, a spus Petev.

ADVERTISEMENT

Schimbări pentru derby-ul Universitatea Craiova – Rapid: „Este o șansă pentru altcineva”

Nicușor Bancu și Vladimir Screciu nu vor juca cu Rapid București, iar Ivailo Petev va acorda șanse și altor jucători în derby. Tehnicianul din Cetatea Băniei a dat detalii și despre situația lui Elvir Koljic, atacantul care a ratat un transfer înaintea play-off-ului.

„Nu există nimic mai frumos decât un stadion plin, tot timpul spun că susținerea suporterilor este foarte importantă, iar când stadionul este plin suntem în sărbătoare. Sperăm că și noi o să facem un spectacol bun, este un meci de 90 de minute și nu trebuie să fim conduși de emoție, ci de cap.

ADVERTISEMENT

Nu știu vreun meci care să nu fie important, ne concentrăm meci de meci. Muncim foarte mult, băieții au lucrat foarte bine și am îndeplinit tot ce am planificat. Avem doi jucători la națională și amândoi nu vor juca mâine. 

Este normal să ajungă niște probleme, dar dacă erau sănătoși jucau mâine. Este o șansă pentru altcineva din echipă. Koljic a avut posibilitatea unui transfer, este sănătos, se antrenează și își așteaptă șansa. Am mereu emoții, dar nu sunt atât de importante față de cele ale jucătorilor. Am învățat să îmi controlez emoțiile”, a declarat bulgarul.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,52 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Rapid