Sport

Calculele lui Rădoi înainte de Ocna Mureș – Universitatea Craiova: „Nu arată ca o echipă de Liga a 3-a”. Video

Universitatea Craiova se pregătește de confruntarea cu CS Ocna Mureș din Cupa României Betano, iar Mirel Rădoi a identificat slăbiciunile viitorilor adversari.
08.11.2022 | 14:30
Calculele lui Radoi inainte de Ocna Mures  Universitatea Craiova Nu arata ca o echipa de Liga a 3a Video
Mirel Rădoi și-a făcut calculele pentru CS Ocna Mureș - Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oltenii își doresc cele trei puncte din confruntarea cu trupa antrenată de Dan Roman, pentru a fi mai aproape de calificarea în sferturile de finală din Cupa României Betano. CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova se va juca miercuri, de la ora 17:00, pe stadionul din Zlatna.

Mirel Rădoi, înainte de CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova: „La nivel de determinare și ambiție vor încerca să echilibreze balanța”

Universitatea Craiova și CS Ocna Mureș au obținut câte trei puncte din prima etapă din faza grupelor din Cupa României Betano. Oltenii s-au impus cu 2-0 în fața celor de la FC Hermannsdat, iar trupa antrenată de Dan Roman a produs supriză și i-a administrat prima înfrângere lui Toni Petrea la Chindia Târgoviște, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

„Dacă ne luăm după ultimele partide disputate în campionat am putea spune că nu sunt într-o formă foarte bună, dar am văzut partida cu Chindia și chiar au avut un joc destul de consistent. Chiar nu arată ca o echipă de Liga a 3-a. Spre norocul nostru jucăm la Zlatna, meciul nu se mai joacă la Ocna Mureș.

Din ce am înțeles și din pozele pe care le-am primit terenul arată mult mai bine. Va fi o partidă interesantă, este clar că valoarea mai ridicată o avem noi, dar sunt sigur că la nivel de determinare și ambiție vor încerca să echilibreze balanța”, a declarat Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi anunță schimbări înainte de CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova: „Este clar că vor apărea”

Tehnicianul „alb-albaștrilor” a declarat că nu există probleme de lot înaintea confruntării din Cupa României Betano. Acesta a mărturisit că vor exista schimbări în echipa de start a „Științei” și că va folosi un alt sistem față de cel din partidele de campionat.

„Mari probleme nu avem, Arla este pe drumul cel bun. Sunt probleme din punct de vedere fizic după ultima partidă, dar medicale în afară de situația lui Elvir nu avem. Este clar că vor apărea schimbări în primul 11, ne gândim la o schimbare și de sistem, nu doar de jucători pentru partida din Cupă.

ADVERTISEMENT

Gândul nostru principal nu este neapărat să menajem jucătorii, ci să dăm minute celorlalți pentru a putea să avem jucătorii la un nivel de minute și intensitate fizică la aceași parametrii. Va fi greu, pentru că sunt partide foarte multe partide în campionat, iar în Cupă sunt foarte puține”, a spus antrenorul Universității Craiova.

„Fiecare partidă indiferent de competiție trebuie tratată serios, pentru că în continuare până la iarnă va fi o evaluare a lotului”

Mirel Rădoi le-a transmis jucătorilor că trebuie să trateze serios această partidă, deoarece acesta continuă să evalueze lotul „alb-albaștrilor”. Tehnicianul Universității Craiova a declarat că albaiulienii s-au apărat foarte bine, după golul înscris cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

„Așa cum am spus mereu atât public, cât și jucătorilor fiecare partidă indiferent de competiție trebuie tratată serios, pentru că în continuare până la iarnă va fi o evaluare a lotului. A fost o partidă echilibrată, chiar dacă la un moment dat Chindia a avut câteva ocazii mari. 

Cu trecerea timpului, Ocna Mureș s-a închis din ce în ce mai mult, iar spațiile erau foarte mici între compartimente și jucători. Chindia nu a găsit spațiile necesare, trebuia să ducă mingea la margine pentru centrări, terenul nu era într-o stare foarte bună și a avantajat echipa gazdă după ce au înscris”, a declarat antrenorul „Științei”.

Mirel Rădoi a identificat punctele slabe ale adversarilor de la CS Ocna Mureș: „Întâmpină probleme la nivelul apărătorilor”

Mirel Rădoi se bucură că CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova se va juca pe stadionul din Zlatna, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Acesta a găsit slăbiciunile echipei antrenate de fostul jucător din SuperLigă, Dan Roman.

„Aici lucrurile vor sta diferit, starea terenului la Zlatna va fi diferită, iar suprafața îți permite să poți să pasezi. Din punctul acesta de vedere va trebui să facem foarte rapid circulația balonului și să atacăm în profunzime cât mai mulți oameni.

Întâmpină probleme la nivelul apărătorilor, chiar dacă sunt destul de mobili, fundașii centrali sunt înalți au o tehnică bună, dar sunt lenți. Este clar că încrederea la nivel de lot a crescut, dar mă bucură mai mult că jucătorii au înțeles mesajul că nu este îndeajuns să câștigăm etapă de etapă și să acumulăm puncte.

În perioada dintre meciuri, indiferent că este vorba de trei sau patru zile, noi trebuie să ne antrenăm din ce în ce mai mult și să mai adăugăm ceva din punct de vedere mental, fizic sau tehnico-tactic. Trebuie să punem din ce în ce mai multe informații și din partea lor să aducă măcar 1% în plus de fiecare dată”, a declarat Mirel Rădoi.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,40 este cota pentru „ambele echipe marchează” la Ocna Mureș – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele. 

ADVERTISEMENT
Tags: