Exclusiv. Niţă, la Sparta Praga. “S-a făcut!” Cifrele transferului

GIGI CONFIRMĂ FANATIK
Marian Popovici   
in Stiri sportive
31/01/2018, 12:08
Exclusiv. Niţă, la Sparta Praga. “S-a făcut!” Cifrele transferului

UPDATE. FANATIK.RO a aflat cifrele transferului lui Florin Niţă la Sparta Praga. Portarul va avea un salariu de 500.000 de euro pe an, aşa cum FANATIK a anunţat (VEZI DETALII)  şi a semnat un contract valabil 3 ani. Steaua va încasa 2 milioane de euro pentru acest transfer. Pentru impresarul Anamaria Prodan este o nouă lovitură în ultimele zile, tot la Sparta Praga, unde l-a dus şi pe Nicu Stanciu pentru 5 milioane de euro, plus bonusuri. 

UPDATE. Gigi Becali a confirmat pentru FANATIK.RO transferul lui Florin Niţă la Sparta Praga: “Da, este adevărat. Transferul s-a făcut. Niţă pleacă acum la Sparta Praga”


UPDATE. Florin Niţă este jucătorul cehilor de la Sparta Praga, fostul portar al Stelei înţelegându-se pentru un contract pe trei ani.


Martin Dubravka, portarul titular de la Sparta Praga, a fost împrumutat de Newcastle. Englezii au în vară opţiune de cumpărare a portarului naţionalei Slovaciei, scrie Dailymail.

Această mutare îi deschide lui Niţă calea transferului în Cehia. Sparta Praga oferă 2 milioane de euro Stelei în schimbul portarului român şi mutarea are mari şanse să se perfecteze astăzi. 

Niţă, salariu de 500.000 de euro pe an

Dacă se va materializa transferul lui Niţă la Sparta Praga, va deveni coleg cu alţi doi români: Bogdan Vătăjelu şi Nicu Stanciu.  Portarul în vârstă de 30 de ani ar beneficia şi de o mărire substanţială de salariu la noul club şi ar câştigat aproximativ 500.000 de euro pe an.  

Sparta Praga a făcut investiţii importante în această iarnă. Cehii l-au luat pe Stanciu de la Anderlecht  pentru 5.000.000 de euro plus bonusuri de 3.800.000, dar şi pe Tal Ben Haim de la Maccabi Tel Aviv pentru care au plătit 2.900.000.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.