Sport

Calvarul prin care trece un jucător de la Dinamo după o accidentare horror: “Mă operez şi sper ca în mai puţin de şase luni să revin”. Exclusiv

Alin Buleică a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate şi va lipsi o perioadă lungă de timp. Jucătorul lui Dinamo a vorbit pentru FANATIK despre calvarul prin care trece.
03.10.2022 | 12:52
Calvarul prin care trece un jucator de la Dinamo dupa o accidentare horror Ma operez si sper ca in mai putin de sase luni sa revin Exclusiv
Alin Buleică, în meciul dintre Dinamo şi Unirea Dej. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo are un început modest de sezon în Liga 2 Casa Pariurilor. “Câinii” sunt abia pe locul 16 în campionat, departe de locurile care duc în play-off. În schimb, în Cupa României, echipa a reuşit calificarea în faza grupelor.

Calvarul prin care trece un jucător de la Dinamo după o accidentare horror

Însă această calificare a fost plătită scump. Alin Buleică, unul dintre veteranii lotului dinamovist, a suferit o accidentare horror în minutul 85 al meciului cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, suferind o ruptură a ligamentelor încrucişate.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a vorbit pentru FANATIK despre calvarul prin care trece, spunând că tot ceea ce îşi doreşte este să revină cât mai repede alături de colegi la antrenamente, programându-şi cât mai repede posibil operaţia:

“Acum am ieşit de la analize şi mâine (n.r. marţi) mă voi opera. Mi-am programat operaţia mai devreme ca să pot începe recuperarea imediat. Sunt bine cu moralul, dar va urma o perioadă dificilă. 

ADVERTISEMENT

“Am primit promisiuni de la conducere şi din DDB că vor suporta ei cheltuielile”

O să vedem după operaţie ce va fi şi cât voi avea de stat. Am primit promisiuni de la conducere şi din DDB că vor suporta ei cheltuielile, altfel nu ştiu cum ar fi fost, că sunt costuri de 3500 de euro. 

Am mai trecut prin asta şi scopul meu este să revin cât mai repede alături de colegi, la antrenamente. Sper ca în mai puţin de şase luni să revin pentru că analizele pe care le-am făcut îmi dau speranţe că nu va trebui să stau mai mult.

ADVERTISEMENT

Dar asta este viaţa de fotbalist. Nu am ce să fac decât să merg înainte şi să strâng din dinţi.”, a spus Alin Buleică pentru FANATIK.

Buleică a semnat în iarnă cu Dinamo!

Alin Buleică a semnat cu Dinamo în iarna anului trecut. Mijlocaşul a evoluat 10 meciuri în SuperLiga, în stagiunea trecută, însă a lipsit aproape tot play-out-ul din cauza accidentărilor.

ADVERTISEMENT

În vară, mijlocaşul a vrut să părăsească echipa din cauza restanţelor financiare. Ulterior, Buleică s-a pus la masa negocierilor cu şefii clubului şi a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului pentru acest sezon.

  • 31 de ani are Alin Buleică
  • 3500 de euro este costul operaţiei
ADVERTISEMENT
Tags: