Life

Camelia Pătrășcanu, anunț uriaș pentru zodii! Ce perioadă de aur vine pentru Tauri și Raci: ține trei zile!

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Soarele, în conjuncție cu Uranus, va da peste cap viețile mai multor semne zodiacale începând cu data de 8 mai.
04.05.2023 | 11:40
Camelia Patrascanu anunt urias pentru zodii Ce perioada de aur vine pentru Tauri si Raci tine trei zile
Camelia Pătrășcanu, anunț pentru zodii. Ce fenomen astral urmează. Foto: ASTRO-FANATIK/ pixabay.com. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu anunță zile importante pentru zodii! În perioada 8-10 mai 2023, un fenomen interesant va aduce lucruri de neuitat pentru Berbeci, Tauri sau Raci.

Camelia Pătrășcanu, anunțuri uriașe pentru zodii: Conjuncția Soare-Uranus din 8-10 mai ne schimbă viețile

Conjuncția e foarte activă în zilele enumerate, vârful fiind accentuat pe 9 și 10 mai. Vin zile de foc, pentru că putem realiza lucruri mari, să aducem schimbări în viața noastră în privința muncii.

ADVERTISEMENT

Aspectul bun pe care îl formează aceste zile indică o relație bună cu autoritățile sau puterea de a ne prezenta în fața autorităților. Putem argumenta sau pleda pentru activitatea noastră sau pentru cererile noastre. Ne putem exprima mai clar, mai energic. Nu e sigur că obținem tot ce vrem, dar facem o bună impresie.

Poate fi o zi victorioasă pentru mulți într-un context destul de nebulos și alarmant. Putem să ne impunem punctul de vedere în fața altora. Această conjuncție dă creativitate și ingeniozitate. Descoperim capacități noi, practice. Nu forțăm liniile, nu le depășim, ci le întindem.

ADVERTISEMENT

Această conjuncție aduce pentru zodii istețime privind modul în care obținem banii. Trebuie să fim atenți la ce se întâmplă în jurul nostru. Putem acționa înspre valorificarea conjuncturilor.

Foarte mulți vom avea idei ingenioase în legătură cu munca noastră. Vom fi mai curajoși, vom aborda totul cu unelte noi, instrumente noi, să nu fim prea conservatori.

ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu: Berbecii se pot îmbogăți rapid

Pentru Berbeci, conjuncția Soare-Uranus aduce inițiativă și imbold. Pot avea un moment în care decid să facă un lucru de care nu au avut curaj să se apuce. E o relație cu autoritățile foarte bună pe 9 și 10 mai. E, de asemenea, o conjuncție care le poate aduce bani rapid dintr-o activitate pe care o depun.

Pentru Tauri, este o conjuncție care aduce mult verb și o stare de spirit foarte personală, originală. Își ascultă vocea interioară. Își pot schimba dispoziția brusc, în urma conexiunilor pe care le fac. Pot veni vești pe calea actelor, mai ales de la unele autorități. Pot primi vești de la persoane foarte prețioase pentru ei, unele chiar de departe.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, conjuncția poate da un tonus mai animat, mai bun, în fața unor dificultăți sâcâitoare. Poate să aibă legătură cu banii. Pot avea o stare de spirit mai tonică, mai ales dacă se consultă cu persoane. În tot cazul, curajul sau încrederea e foarte interioară, deci trebuie să o suscite, să fie lângă o persoane care știe să le redea această încredere.

Pentru Raci, conjuncția aduce strălucire în viața socială. Racii pot fi scoși din apatie. Sunt întâlniri diverse cu oameni interesanți. Sunt chemați să facă parte din anumite grupuri. Relațiile sunt foarte importante în perioada 8-10 mai.

Balanțele își pot ieși din fire

Leii ies în evidență prin atitudine, prin felul în care se poziționează față de oameni și evenimente. Prin opiniile și argumentele lor, pot impresiona mai ales tovarășii mai vechi de lucru, care îi susțin. Având persoane lângă umărul lor, pot face valuri.

Pentru Fecioare, este o conjuncție care vine cu surprize, mai ales din partea unor persoane care le facilitează accesul la alte persoane. Se deschid niște uși care le surprinde. Poate cineva le dă un pont și e bine să profite la maximum de acest pont. Se pot înscrie la un concurs sau să vină cu sugestii, să propună un proiect. E tămbălău, e muncă, dar poate fi un culoar foarte bun de acum încolo.

Pentru Balanțe, poate avea loc o izbucnire sau o ieșire din partea unui colaborator sau partener de viață. Dacă se pliază și sunt abile, pot transforma o situație nemulțumitoare într-un avantaj. Pot îndrepta lucrurile. Discuțiile în casă, prin motivare, pot duce la activități comune și proiecte fructuoase pentru casă și cămin.

Pentru Scorpioni, conjuncția aduce strălucire în plan social. E bine să fie un pic mai atenți la cum îi percep ceilalți. Au luciditate. Au, de asemenea, impulsuri foarte emancipatoare și progresiste. Vin cu idei bune pentru ei și pentru cei din jur. Se începe discuția dintr-un punct și ajunge într-un punct cu totul surprinzător.

Camelia Pătrășcanu, anunț pentru zodii: Vărsătorii scapă de obiceiurile nesănătoase

Săgetătorii inovează la lucru, unii se gândesc să schimbe nu doar locul de muncă, ci și meseria în sine. Se eliberează de o corvoadă. Găsesc niște soluții, niște persoane, vor să rămână cu lucrurile care le plac pentru ei, informează Camelia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK.

Pentru Capricorni, conjuncția pune mai mult preț pe pasiuni. Viața nu e doar despre muncă, ci și despre bucurie și plăcere. Apar niște pasiuni, dorințe, un apetit pentru o anumită activitate. Poate ieși ceva din treaba asta. Se trezesc ei la viață, sufletul lor se trezește la viață.

Vărsătorii se ocupă de casă, dar și de corpul lor. Apar schimbări de stil de viață. Pot renunța la niște ticuri, obiceiuri nesănătoase. Au iluminarea de a se hotărî să facă lucruri pozitive pentru ei. Pot avea idei năstrușnice de a schimba ceva în casă.

Peștii au idei practice, foarte bune, care îi pot descurca financiar. Încăpățânarea și insistența sunt binevenite, dar și sfaturile pe care le cer unor persoane. Se pot informa din manuale sau din grupuri de discuții, de pe rețelele sociale. De asemenea, pot avea idei de a scoate bani din activități colaterale. O idee poate fi să valorifice mai mult relația cu publicul, cu societatea.

Pentru alte previziuni astrologice realizate de Camelia Pătrășcanu, puteți consulta și pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.

 

 

 

ADVERTISEMENT