News

Campanie electorală cu biciul. Candidat la primărie, bătut de fratele actualului edil. Video

Scandal electoral în Coaliție într-o comună din Sibiu. Fratele primarului PNL la bătut cu biciul pe contracandidatul PSD
18.04.2024 | 10:51
Campanie electorala cu biciul Candidat la primarie batut de fratele actualului edil Video
Liviu Madoi (foto st), primarul PNL, l-ar fi agresat pe contracandidatul său de la PSD, Dănuț Braga (foto dr) Sursa foto: Turnul Sfatului, Facebook / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victima, social-democratul Dănuț Braga, încerca să filmeze un clip electoral când fratele lui Liviu Modoi, primarul liberal al comunei, l-a agresat, lovindu-l cu biciul. Imediat a apărut și primarul, care a început să-l amenințe pe contracandidatul său.

Candidat la primărie, bătut de fratele actualului edil

La locul agresiunii au ajuns și doi polițiști, care doar ar fi încercat să-i convingă pe agresori să se calmeze, susțin martorii, citați de Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

„Ieri (duminică n.r.), în timp ce îmi filmam video de lansare, cu un coleg de la Sibiu, la poartă la mine a venit familia primarului, adică primarul Liviu Modoi, împreună cu fratele lui și cu doi consăteni. Ne-au chemat la poartă și din ce a început tot scandalul.

Au început să mă lovească pe mine și pe colegul meu cu biciul, să ne adreseze injurii, amenințări cu moartea și insistau să treacă peste polițiști, să ne bată.

ADVERTISEMENT

Nu-mi este frică de ei, nu-mi este frică de ceea ce fac, sunt dispus să merg până unde e nevoie, îmi doresc mult să scăpăm noi, ca și comună, eu – ca și familie, de astfel de oameni.

Nu este prima dată. De doi ani încoace, să zic așa, sunt amenințat continuu de el, pe unde mă întâlnește îmi adresează injurii, amenințări cu moartea, cum că o să fiu lovit, cum că o să văd ce o să pățesc, cum o să rămân în scaun cu rotile. Are sprijin politic”, a declarat victima la România TV.

ADVERTISEMENT

Un alt incident, cu aceiași protagoniști a avut loc vara trecută, când Dan Braga ar fi fost amenințat de edilul Liviu Modoi pentru că desfășurase o acțiune caritabilă în comună. Social-democratul a depus atunci plângere contra primarului.

„Am depus plângere pe numele lui Liviu Modoi, care mi-a spus atunci că, dacă vreau să am liniște, să plec din țară sau să nu mai candidez la Primărie!

ADVERTISEMENT

Mi-a mai zis că, dacă o să mai continui acțiunile și actele de caritate pentru oamenii din comună, o să fiu bătut în curând, o să fiu schilodit și lăsat în scaun cu rotile pe viață”, a declarat atunci victima potrivit publicației tribuna.ro.

ADVERTISEMENT