News

Campanie electorală cu biciul. Candidat la primărie, bătut de fratele actualului edil. Video

Scandal electoral în Coaliție într-o comună din Sibiu. Fratele primarului PNL la bătut cu biciul pe contracandidatul PSD
18.04.2024 | 10:51
Campanie electorala cu biciul Candidat la primarie batut de fratele actualului edil Video
Liviu Madoi (foto st), primarul PNL, l-ar fi agresat pe contracandidatul său de la PSD, Dănuț Braga (foto dr) Sursa foto: Turnul Sfatului, Facebook / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victima, social-democratul Dănuț Braga, încerca să filmeze un clip electoral când fratele lui Liviu Modoi, primarul liberal al comunei, l-a agresat, lovindu-l cu biciul. Imediat a apărut și primarul, care a început să-l amenințe pe contracandidatul său.

Candidat la primărie, bătut de fratele actualului edil

La locul agresiunii au ajuns și doi polițiști, care doar ar fi încercat să-i convingă pe agresori să se calmeze, susțin martorii, citați de Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

„Ieri (duminică n.r.), în timp ce îmi filmam video de lansare, cu un coleg de la Sibiu, la poartă la mine a venit familia primarului, adică primarul Liviu Modoi, împreună cu fratele lui și cu doi consăteni. Ne-au chemat la poartă și din ce a început tot scandalul.

Au început să mă lovească pe mine și pe colegul meu cu biciul, să ne adreseze injurii, amenințări cu moartea și insistau să treacă peste polițiști, să ne bată.

ADVERTISEMENT

Nu-mi este frică de ei, nu-mi este frică de ceea ce fac, sunt dispus să merg până unde e nevoie, îmi doresc mult să scăpăm noi, ca și comună, eu – ca și familie, de astfel de oameni.

Nu este prima dată. De doi ani încoace, să zic așa, sunt amenințat continuu de el, pe unde mă întâlnește îmi adresează injurii, amenințări cu moartea, cum că o să fiu lovit, cum că o să văd ce o să pățesc, cum o să rămân în scaun cu rotile. Are sprijin politic”, a declarat victima la România TV.

ADVERTISEMENT

Un alt incident, cu aceiași protagoniști a avut loc vara trecută, când Dan Braga ar fi fost amenințat de edilul Liviu Modoi pentru că desfășurase o acțiune caritabilă în comună. Social-democratul a depus atunci plângere contra primarului.

„Am depus plângere pe numele lui Liviu Modoi, care mi-a spus atunci că, dacă vreau să am liniște, să plec din țară sau să nu mai candidez la Primărie!

ADVERTISEMENT

Mi-a mai zis că, dacă o să mai continui acțiunile și actele de caritate pentru oamenii din comună, o să fiu bătut în curând, o să fiu schilodit și lăsat în scaun cu rotile pe viață”, a declarat atunci victima potrivit publicației tribuna.ro.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în...
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în Dolj, este de negăsit. De ieri, copila e căutată neîncetat
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul...
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că le dă oxigenul cu care trăiesc
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul...
Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul apartament
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”