Sport

Seven heaven! Ronnie O’Sullivan, campion mondial pentru a şaptea oară la snooker: “Am vrut să mă retrag, să mă îndrept spre ieşire! M-am luptat cu demonii mei”

Ronnie O'Sullivan este noul campion mondial! Englezul l-a învins în finală pe Judd Trump cu 18-13 şi ridică pentru a şaptea oară trofeul. La final, Ronnie a avut un discurs emoţionant.
02.05.2022 | 22:45
Seven heaven Ronnie OSullivan campion mondial pentru a saptea oara la snooker Am vrut sa ma retrag sa ma indrept spre iesire Mam luptat cu demonii mei
Ronnie O'Sullivan, noul campion mondial
ADVERTISEMENT
02-05-2022
20:17

Ronnie O'Sullivan: "Mă gândeam să mă retrag, să mă îndrept spre ieşire. Am avut oameni în echipă care m-au ajutat să lupt cu demonii mei"

Ronnie O’Sullivan a fost extrem de emoţionat la final. Iată ce a spus după victoria în faţa lui Trump: “Acest băiat este unul dintre cei mai buni din toate timpurile la modul în care joacă (n.r. Trump). A fost o presiune uriaşă în ultimele două zile.

Este cel mai valoros rezultat din toată viaţa mea. Am vrut să mă bucur de snooker, de ceea ce fac, să muncesc mult şi să las rezultatele să fie aşa cum sunt. Judd va câştiga de câteva ori acest titlu, sunt sigur. Mă gândeam să mă îndrept spre uşa de ieşire, să mă retrag, dar mi-am dat seama că nimeni nu e perfect şi nimeni nu joacă perfect. Am avut o echipă alături care m-a ajutat să mă lupt cu demonii mei.

Putem să împărţim trofeul cu Hendry pentru un an. Nu am un target, dar fiecare turneu este ca şi un antrenament pentru mine. Nu ştiu dacă este o idee bună, dar voi reveni şi la anul. Sunt trei Ronnie aici, e şi tata aici”, a spus Ronnie. 

02-05-2022
18:16

Ronnie O'Sullivan - Judd Trump 18-13 în finala CM de snooker

Ronnie O’Sullivan – Judd Trump 18-13 

RONNIE O’SULLIVAN ESTE NOUL CAMPION MONDIAL! Englezul a câştigat cu 18-13 finala cu Judd Trump. “Racheta” îl egalează la numărul de titluri mondiale pe Stephen Hendry şi ajunge la 7 trofee. La finalul meciului, Ronnie l-a îmbrăţişat minute în şir pe Judd Trump. 

Ronnie îl îmbrăţişează pe Judd Trump
Ronnie îl îmbrăţişează pe Judd Trump
Ronnie îl îmbrăţişează pe Judd Trump
Ronnie îl îmbrăţişează pe Judd Trump

Frame-ul 30: Judd Trump reuşeşte un break de 109 puncte şi reduce din handicap. Finala nu este gata. Ronnie are 17-13, la un frame de titlu. 

Frame-ul 29: Ronnie O’Sullivan profită de ratările lui Judd Trump şi dezvoltă un break câştigător care îl aduce la un singur frame de titlul mondial. 3-1 după prima repriză şi meciul se va relua după o pauză de 15 minute. 

Frame-ul 28: Judd Trump reduce din diferenţă cu un break câştigător. A acumulat 72 de puncte şi rămâne în această finală. Ronnie conduce 16-12. 

Frame-ul 27: Ronnie O’Sullivan se apropie de victorie. Cu un break de 88, englezul duce scorul la 16-11. Trump a avut două lovituri de distanţă remarcabile, însă a pierdut controlul bilei albe şi a fost taxat de Ronnie. 

Frame-ul 26: Ronnie O’Sullivan câştigă primul joc al manşei decisive graţie unui break de 82 de puncte. Britanicul mai are nevoie de trei frame-uri pentru a deveni campion mondial pentru a şaptea oară. 

Sesiunea decisivă a finalei Campionatului Mondial de Snooker se reia de la ora 21:00. FANATIK vă ţine la curent cu desfăşurarea finalei care se reia de la scorul 14-11 pentru Ronnie O’Sullivan. 

02-05-2022
16:02

Judd Trump, revenire importantă în finala cu Ronnie! Sesiunea decisivă se anunţă spectaculoasă

Judd Trump a avut o revenire importantă în sesiunea a treia a finalei cu Ronnie O’Sullivan, pe care a câştigat-o cu scorul de 7-2. Sesiunea decisivă va începe de la ora 21:00, iar Ronnie O’Sullivan mai are doar trei frame-uri avans: scor 14-11. Câştigă jucătorul care ajunge primul la 18. 

 

02-05-2022
07:19

Ronnie O'Sullivan, tot mai aproape de al 7-lea titlu suprem al carierei

Ronnie O’Sullivan își continuă demonstrația de forță la Campionatul Mondial de snooker și se îndreaptă spre cel de al 7-lea titlu. ”Racheta” a făcut legea în cea de a doua sesiune a finalei cu Judd Trump.

Dacă după prima sesiune O’Sullivan avea un avans fragil, scor 5-3, în cea de a doua întâlnire dintre cei doi, Trump a fost copleșit de principalul favorit. S-a apropiat la 5-4, însă ce a urmat a arătat forța lui O’Sullivan care s-a distanțat lejer și a încheiat sesiunea cu 12-5.

Astfel, cea de a treia sesiune a finalei ar putea fi și ultima. Dacă O’Sullivan își va continua evoluția aproape perfectă și va câștiga 6 din cele 9 frame-uri, va deveni noul campion mondial.

Cei doi reiau lupta, astăzi, de la ora 15:00. În cazul în care Trump va reuși să reintre în meci, ultima sesiune, cea decisivă, va începe de la ora 21:00. 

01-05-2022
19:37

Ronnie O'Sullivan s-a certat cu arbitrul în timpul finalei cu Trump: "E genul de tip care caută probleme"

Ronnie O’Sullivan s-a certat cu arbitrul în timpul finalei cu Trump de la Crucible. Prima controversă a apărut în frame-ul patru al finalei când a fost nemulţumit de modul în care arbitrul Olivier Marteel a repoziţionat bila albă. El l-a invitat pe arbitru să execute lovitura pentru el. Dacă peste acest incident s-a trecut uşor, chiar cu amuzament, spiritele s-au încins la scorul de 5-2 pentru Ronnie când arbitrul l-a atenţionat că ar fi făcut un gest necugetat după un fault. Iar dialogul dintre ei a fost încins: 

– Ronnie: Ce ai văzut?
– Marteel: Am văzut!
– Ronnie: Hai spune, ce ai văzut?
– Marteel: Nu voi spune asta la televizor!
– Ronnie: Spune-mi ce ai văzut. Nu ai văzut nimic. Du-te și uită-te la cameră. N-ai văzut nimic. Nu începe o polemică!
– Marteel: Nu fac asta!
– Ronnie: Du-te și verifică camera!

VEZI VIDEO: 

Judd Trump a fost şi el nemulţumit de modul în care a gestionat arbitrul situaţia, reproşându-i că putea să îl atenţioneze pe Ronnie la finalul jocului. După sesiune, Ronnie nu a mai dat mâna cu arbitrul, spunând că este un tip care caută probleme:

“Cred că pare să caute probleme. Primesc doar tensiune de la acest tip. Au sute de camere acolo, pot merge să le verifice pe toate, să privească imaginile în slow-motion”, a spus Ronnie. 

VEZI VIDEO: 

30-04-2022
19:57

Ronnie O'Sullivan - Judd Trump, finala Mondialului de snooker!

S-a stabilit finala Campionatului Mondial de Snooker. Ronnie O’Sullivan a trecut cu 17-11 de John Higgins. Englezul a avut un avantaj consistent înainte de ultima sesiune, când mai avea nevoie de două frame-uri, pe care a reuşit să le ia după prima repriză.

Cealaltă semifinală a oferit un adevărat clasic al snooker-ului. Mark Williams a reuşit să revină după prima sesiune dezastruoasă cu Judd Trump, pierdută cu 1-7. Mark Williams a egalat pentru prima dată în meci la 14-14 şi chiar a trecut în avantaj, având 16-15, fiind doar la un frame de finală. Judd Trump a revenit, a trimis meciul în joc decisiv, unde a reuşit să se impună.

VEZI VIDEO: 

Vor fi patru sesiuni ale finalei de la Crucible. Prima dintre ele este programată duminică, de la ora 15:00. Se joacă cel mai bun din 35 de jocuri, primul la 18. Pentru Ronnie O’Sullivan este a 8-a final[ de la Crucible. A câştigat şase şi a pierdut o singură dată, în 2014 cu Mark Selby. De cealaltă parte, Judd Trump a câştigat turneul în 2019 şi mai are o finală disputată, în 2011.

29-04-2022
18:01

Ronnie O'Sullivan rupe echilibrul în semifinala cu Higgins! Trump, cu un pas în finală

Ronnie O’Sullivan a rupt echilibrul în ultima repriză din sesiunea a doua a meciului cu John Higgins. După ce au mers cap la cap până la 6-6, Ronnie a luat viteză şi a câştigat patru frame-uri la rând până la finalul sesiunii, încheiată 10-6. Ultimul a fost de povestit nepoţilor cu Ronnie O’Sullivan recuperând fantastic, iar jocul a fost decis la repoziţionarea bilei negre în favoarea britanicului.

VEZI VIDEO (SURSA: Eurosport): 

În cealaltă semifinală, Judd Trump domină autoritar în faţa lui Mark Williams. După primele două sesiuni Trump are 11-5, prima sesiune fiind extrem de fructuoasă pentru britanic, cel care a încheiat cu 7-1. În a doua, Williams a mai echilibrat jocul, dar nu a micşorat diferenţa. 

 

27-04-2022
12:30

O'Sullivan, calificare la pas în semifinale

Ronnie O’Sullivan este primul jucător calificat în semifinale Campionatului Mondial de snooker, după un meci entuziasmant făcut în fața lui Stephen Maguire.

Englezul s-a impus în sferturi cu scorul de 13-5. O’Sullivan a încheiat ziua de marți în avantaj 11-5, iar astăzi a avut nevoie doar de 20 de minute pentru a închide întâlnirea.

 

În semifinale, Ronnie O’Sullivan îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre Jack Lisowski și John Higgins. După disputarea a opt jocuri, Higgins conduce cu 5-3. În celelalte două sferturi de finală, Stuart Bingham – Judd Trump și Yan Bingtao – Mark Williams, se înregistrează același scor: 8-8.

26-04-2022
07:10

Neil Robertson a reușit break-ul de 147! Bucuria australianului, umbrită de eliminarea în frame decisiv

Neil Robertson – Jack Lisowski a fost cel mai tare meci de până acum la Campionatul Mondial de Snooker. Principalul favorit a fost eliminat după înfrângerea cu 12-13. Australianul a reușit break-ul maxim la Crucible, devenind al optulea jucător care reușește acestă performanță la Mondial.

Lista break-urilor maxime la Crucible: 

Break-uri maxime la Crucible
Break-uri maxime la Crucible

VEZI VIDEO: 

Marți încep sferturile de finală de la Crucible: 

  • Stephen Maguire – Ronnie O’Sullivan 
  • Yan Bingtao – Mark Williams
  • Stuart Bingham – Judd Trump
  • Jack Lisowski – John Higgins
25-04-2022
12:38

Luni aflăm ultimii calificați în sferturi! Neil Robertson tremură în meciul cu Lisowski

Luni este ultima zi în care se dispută meciurile din turul doi de la Crucible. Au mai rămas patru locuri vacante din opt. S-au calificat până acum: Yan Bingtao, Mark Williams, Stephen Maguire și Ronnie O’Sullivan. 

John Higgins are un avantaj uriaș în fața lui Noppon Saengkham înainte de sesiunea decisivă, scor 11-5. În schimb, Neil Robertson tremură pentru calificare, fiind condus cu 7-9 de Jack Lisowski. 

Programul zilei de luni:

  • John Higgins – Noppon Saengkham, ora 15:00 (se reia de la 11-5)
  • Kyren Wilson – Stuart Bingham, ora 15:00 (se reia de la 8-8)
  • Anthony McGill – Judd Trump, ora 21:00 (se reia de la 6-10)
  • Neil Robertson – Jack Lisowski, ora 21:00 (se reia de la 7-9)

* se califică primul care ajunge la 13

24-04-2022
09:29

Mark Selby, eliminat în optimile de finală! Ronnie merge mai departe

Mark Selby a fost eliminat de la Crucible după un meci maraton cu Yan Bingtao, încheiat 13-10. A fost consemnat şi cel mai lung frame din istoria snooker-ului, 85 de minute de joc, pierdut de campionul mondial en-titre la bila neagră. Ronnie O’Sullivan a trecut în sferturile de finală după o victorie clară împotriva lui Mark Allen, scor 13-4. 

Programul zilei de duminică: 

  • Kyren Wilson – Stuart Bingham, ora 12:00
  • Noppon Saengkham – John Higgins, ora 12:00
  • Anthony McGill – Judd Trump, ora 16:30 (se reia de la 4-4)
  • Neil Robertson – Jack Lisowski, ora 16:30 (se reia de la 4-4)
  • Kyren Wilson – Stuart Bingham, ora 21:00 (sesiunea a doua)
  • Noppon Saengkham – John Higgins, ora 21:00 (sesiunea a doua)

 

23-04-2022
10:46

Scandal făcut de Jack Lisowski pentru că nu a fost lăsat să-și arate sprijinul pentru Ucraina

Jack Lisowski (30 de ani) a încercat să sprijine Uraina prin purtarea steagului galben-albastru pe vesta de concurs, dar organizatorii de la Crucible nu i-au permis acest lucru. Bunicul lui Jack Lisowski este din Ucraina, iar Jack și-a arătat încă de la Gibraltar Open sprijinul pentru această țară, purtând o insignă cu steagul galben-albastru.

După victoria Matthew Stevens, scor 10-8, al 14-lea jucători al lumii și-a exprimat frustrarea față de faptul că nu a putut să susțină cauza ucraineană.
 
„Toți de aici suntem de partea Ucrainei, de ce dracu’ nu pot să port acea insignă? E ceva ce vreau să fac pentru că simt. Bunicul meu a fost ucrainean, tatăl meu și-a petrecut mult timp acolo. E foarte trist ce li se întâmplă în această perioadă.
 
Le-am explicat oficialilor de la Sheffield despre demersul meu și mi-au spus că pot purta însemne ucrainene doar dacă sunt din Ucraina. M-au pus să dau jos insigna de pe vestă”, a dezvăluit Lisowski pentru BBC.
22-04-2022
19:06

Un porumbel a intrat la Crucible şi a întrerupt meciul lui Mark Selby

Scene nemaivăzute vreodată la Crucible. Un porumbel a intrat în teatru şi s-a aşezat pe masa de joc unde avea loc meciul dintre Mark Selby şi Yan Bingtao. Ken Doherty, campionul mondial din 1997, în prezent comentator la BBC, a exclamat: ”Nu-mi vine să cred, este un porumbel! Ați mai văzut vreodată așa ceva? Vine spre boxa comentatorilor. Prindeți porumbelul! Acești porumbei ar face orice pentru un loc gratis. De necrezut”. Cei doi jucători s-au amuzat de acest episod. 

VEZI VIDEO: 

 

22-04-2022
07:35

Ronnie O'Sullivan joacă vineri în turul doi la Crucible! Mark Williams, distrugător în prima sesiune cu Page

Ronnie O’Sullivan joacă vineri, de la ora 12:00, prima sesiune a meciului cu Mark Allen, din optimile de finală. S-au disputat deja primele sesiuni din optimi, Mark Williams reuşind să îşi construiască un avantaj solid în faţa lui Jackson Page, 7-1. 

Stephen Maguire a început cu dreptul meciul împotriva lui Zhao Xintong, scor 5-3. Meciul se reia de la 16:30. Tot vineri, se va desfăşura prima sesiune a meciului Mark Selby – Yan Bingtao. 

Programul zilei de vineri: 

  • Mark Allen – Ronnie O’Sullivan, ora 12:00
  • Jackson Page – Mark Williams, ora 12:00 (se reia de la 1-7)
  • Mark Selby – Yan Bingtao, ora 16:30 
  • Zhao Xingtong – Stephen Maguire, ora 16:30 (se reia de la 3-5)
  • Jackson Page – Mark Williams, ora 21:00 (sesiunea a treia, dacă este cazul)
  • Mark Allen – Ronnie O’Sullivan, ora 21:00 (sesiunea a doua)

 

21-04-2022
05:29

John Higgins, nervos pe organizatori! Turneul s-ar putea muta într-un nou "Crucible"

Au mai rămas două locuri de ocupat pentru optimile de finală de la Crucible, fază care va începe joi. John Higgins a fost foarte nervos pe echipa BBC care se ocupă de transmisia evenimentului după ce i-au pus steagul Angliei în dreptul numelui său, în loc de cel al Scoţiei: “Am voie să-i înjur? Doamne, ar fi bine să schimbe asta imediat”, a fost reacţia lui Higgins. 

John Higgins, alături de steagul Angliei
John Higgins, alături de steagul Angliei

Campionatul Mondial ar putea să se mute din legendara locaţie într-un nou Crucible. Barry Hearn, preşedintele World Snooker Tour, a declarat că este în contact permanent cu autorităţile din Sheffield pentru ridicarea unui nou “Crucible”, cu o capacitate mai mare, de aproximativ 3000 de locuri, dublu faţă de cât are actuala locaţie. Campionatul Mondial se desfăşoară la Sheffield din 1977.

Joi se vor disputa ultimele sesiuni din prima rundă. Judd Trump îl conduce cu 6-3 pe Hossein Vafaei, în timp ce Noppon Saengkham are acelaşi scor cu Luca Brecel. 

Programul zilei: 

  • Luca Brecel – Noppon Saengkham, ora 15:00 (se reia de la 3-6)
  • Jakson Page – Mark Williams, ora 15:00
  • Judd Trump – Hossein Vafaei, ora 21:00 (se reia de la 6-3)
  • Zao Xintong – Stephen Maguire, ora 21:00 

 

20-04-2022
12:27

John Higgins, victorie împotriva lui Un-Nooh! Programul zilei de miercuri

John Higgins a reușit să se califice în optimile de finală după ce l-a învins cu 10-7 pe Thepchaiya Un-Nooh, scor 10-7. Capul de afiș al primei runde este meciul dintre Kyren Wilson și Ding Junhui, iar prima sesiune nu a dezamăgit. După primele opt frame-uri, chinezul conduce 5-3.

Programul de miercuri:

  • Judd Trump – Hossein Vafaei, ora 16:30
  • Jack Lisovski – Mattew Stevens, ora 16:30, sesiunea a doua
  • Luca Brecel – Noppon Saengkham, ora 21:30
  • Kyren Wilson – Ding Junhui, ora 21:30, sesiunea a doua

 

19-04-2022
08:51

Mark Williams merge mai departe! Cine s-a calificat în optimile de finală până acum

Mark Williams şi-a respectat statutul de favorit şi l-a învins fără emoţii pe Michael White, scor 10-3. Tot în optimile de finală s-au calificat Anthony McGill şi Mark Allen, care îl va întâlni în turul următor pe Ronnie O’Sullivan.

Până acum s-au calificat în optimile de finală: Mark Selby, Ronnie O’Sullivan, Jackson Page, Mark Williams, Anthony McGill, Zao Xingtong, Stephen Maguire şi Mark Allen. 

Programul de marţi: 

  • Neil Robertson – Ashley Hugill, se reia de la 6-3
  • Stuart Bingham – Li Haotian, se reia de la 6-3
  • Yan Bingtao – Chris Wakelin
  • John Higgins – Thepchaiya Un-Nooh
  • Jack Lisowski – Mattew Stevens
18-04-2022
09:47

O'Sullivan și-a dat în petec de la primul meci

Considerat cel mai mare jucător de snooker din istorie, Ronnie O’Sullivan a făcut un gest incalificabil în timpul meciului cu David Gilbert din primul tur.

Englezul în vârstă de 46 de ani a făcut un gest obscen după ce a ratat ușor bila neagră în jocul cu numărul 13. În ciuda faptului că a încercat să ascundă momentul, O’Sullivan a fost surprins de camerele de luat vederi.

Ronnie O’Sullivan a câștigat întâlnirea cu 10-5, deși a pierdut primele trei jocuri. În turul următorul el îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre Mark Allen și Scott Donaldson.

Marea surpriză a primului tur de la Crucible a fost oferită de scoțianul Stephen Maguire, care a reușit să îl elimine pe Shaun Murphy, nimeni altul decât finalistul de anul trecut. Maguire a revenit de la 7-8 și s-a impus cu 10-8.

17-04-2022
21:10

Primii calificaţi în optimile de finală

În urma duelurilor de sâmbătă şi duminică, de la Campionatul Mondial de Snooker 2022, ştim primii calificaţi în optimile de finală. Mark Selby, principalul favorit, l-a învins pe Jamie Jones, scor 10-7, fiind urmat şi de Ronnie O’Sullivan, al doilea cap de serie, care a trecut de David Gilbert, scor 10-5.

În optimile de finală s-a mai calificat Zhao Xintong, al şaptelea favorit, după victoria în faţa galezului, Jamie Clarke, scor 10-2. Duelurile din 16-imile de finală sunt programate în perioada 16-21 aprilie, în timp ce optimile se joacă între 21 şi 25 aprilie.

Campionatul Mondial de Snooker 2022 promite să fie una dintre cele mai disputate ediţii din ultimii ani. Mai mulţi jucători au pus ochii pe trofeu, Ronnie O’Sullivan fiind în căutarea celui de-al 7-lea titlu, prin care să egaleze recordul lui Stephen Hendry.

Campionatul Mondial de Snooker 2022! Ronnie O’Sullivan, din nou lider mondial, visează la titlu

Turneul va fi deschis sâmbătă de câştigătorul de anul trecut, Mark Selby, care se va duela cu Jamie Jones, în sesiunea programată la ora 12:00. Tot sâmbătă va juca şi Ronnie O’Sullivan prima sesiune a meciului cu David Gilbert.

ADVERTISEMENT

Cum arată tabloul competiţiei: 

Tabloul de la Crucible
Tabloul de la Crucible

2,4 milioane de lire sterline puse în joc! Cum arată cotele la trofeu

Fondul total de premiere al turneului este de 2,395,000 de lire sterline. Câştigătorul va pleca acasă cu un cec de 500.000 de lire sterline. Break-ul maxim este recompensat cu 40.000 de lire sterline, plus un 15.000 de lire pentru cel mai mare break, aşadar 55.000.

Ronnie O’Sullivan a preluat din nou şefia în clasamentul mondial înaintea turneului, însă nu este considerat principalul favorit. Neil Robertson este într-o formă excelentă şi este cel mai bine cotat la casele de pariuri. Judd Trump este al doilea, Ronnie are a treia cotă la victorie.

ADVERTISEMENT

Cum arată cotele:

1. Neil Robertson – 4,50
2. Judd Trump – 5,50
3. Ronnie O’Sullivan – 6,50
4. Mark Selby – 10,00
5. John Higgins – 13,00
6. Kyren Wilson – 15,00
7. Zhao Xintong – 21,00
8. Yan Bingtao – 23,00

Cum arată Top 10 mondial: 

  1. Ronnie O’Sullivan
  2. Mark Selby
  3. Neil Robertson
  4. Judd Trump
  5. Kyren Wilson
  6. John Higgins
  7. Zhao Xintong
  8. Mark Williams
  9. Barry Hawkins
  10. Shaun Murphy
ADVERTISEMENT

Scandal înainte de startul competiţiei! Vafaei, mesaj dur pentru Ronnie: “Sincer, ar trebui să ne lase, să se retragă”

În calificări, Graeme Dott a reuşit break-ul maxim, însă a pierdut în ultimul tur împotriva lui Jamie Clark şi nu va fi prezent pe tabloul principal de la Crucible. Vor lipsi şi alte nume importante precum Ali Carter sau Anthony Hamilton.

Înainte de startul competiţiei a izbucnit şi primul scandal. Iranianul Hussein Vafaei a şocat media britanică spunând într-un interviu pentru Metro că Ronnie O’Sullivan ar trebui să se retragă:

ADVERTISEMENT

“Sunt o mulțime de lucruri care mă enervează la Ronnie. Ce fel de om ești să spui de alții că sunt proști? Uite, nu trebuie să ne amintească tot timpul că a câștigat 20 de turnee mari. De ce tot trebuie să se compare cu alții? El spune că el e bogat și noi niște sărăntoci. Știi care e treaba, și eu am bani. Îmi place mult de el, sunt fanul lui, dar ce spune e total lipsit de respect. 

E de 20 de ani în sport, e cel mai mare, dar trebuie să te întrebi: ce a făcut el pentru acest sport? A adus vreun sponsor uriaș? Sincer, ar trebui să ne lase, să se retragă”, a tunat Vafaei.

Replica lui Ronnie: “Mi se pare amuzant. Este nevoie de mult mai mult pentru a mă pune într-o dispoziţie proastă”

Replica lui Ronnie a venit înainte de startul competiţiei: “Nu există altă reacţie decât una amuzantă. Totul este distractiv. Sunt doar nişte cuvinte la finalul zilei. Mi se pare amuzant. Este nevoie de mult mai mult pentru a mă pune într-o dispoziţie proastă”.

  • 6,50 este cota pentru victoria finală a lui Ronnie O’Sullivan
  • 500.000 de lire sterline va încasa învingătorul de la Crucible
ADVERTISEMENT