Life

Când are loc finala America Express 2023. Ziua în care competiția de pe Drumul Aurului își află câștigătorii

Când are loc finala America Express 2023? Este o întrebare pe care nenumărați fani ai emisiunii și-o pun. Iată că doar câteva zile ne mai despart de acest moment.
12.03.2023 | 15:22
Cand are loc finala America Express 2023 Ziua in care competitia de pe Drumul Aurului isi afla castigatorii
Când are loc marea finală America Express. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Finala America Express 2023 se apropie. 18 concurenți care au format nouă echipe au acceptat provocarea de la Antena 1, însă doar o parte dintre aceștia au reușit să rămână în competiție până acum. Cine va câștiga premiul cel mare de la America Express oferit de Irina Fodor? În foarte puțin timp vom afla și acest lucru.

Când are loc marea finală America Express 2023

America Express 2023 a fost o reală provocare pentru toți concurenții care au făcut tot posibilul să își depășească limitele, având în vedere probele destul de dificile. Din cele 9 echipe însă, doar patru au reușit să ajungă până în semifinale și speră să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

Astfel, opt concurenți se vor lupta pentru premiul cel mare oferit de Antena 1 în valoare de 30.000 de euro. Când va avea loc ultima cursă? Marea finală America Express urmează să fie difuzată în cursul zilei de duminică, 26 martie 2023, atât pe Antena 1, cât și pe Antena Play.

Tot atunci aflăm și cine sunt marii câștigători, dar și care sunt echipele care au reușit să se apropie cât de cât de marea premiu. Cine sunt concurenții care au ajuns până în semifinala de la America Express? Vorbim despre patru echipe care s-au descurcat de minune pe traseu.

ADVERTISEMENT

Mai exact, semifinaliștii America Express sunt Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita sa, dar și Andreea Bălan și Andreea Antonescu. De asemenea, tot în semifinale îi regăsim și pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și pe Jean Gavril și pe fratele lui, Dinu. Doar doi dintre ei însă, vor reuși să plece acasă cu premiul cel mare. 

Provocări majore la America Express

Menționăm faptul că în ultimele săptămâni, concurenții au fost puși în situații extrem de dificile. Doina Teodoru spre exemplu, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a avut un moment în care a început să plângă. Aceasta nu putea să ducă la bun sfârșit o probă, astfel că juratul Chefi la Cuțite a ajutat-o.

ADVERTISEMENT

Cât despre finalul show-ului, nici măcar producătoarea Mona Segall nu a vrut să dea detalii despre cine ar putea fi marii câștigători. Aceasta susține că au fost semnate niște contracte, astfel că nici măcar mama sa nu știe cine va câștiga competiția.

Menționăm faptul că la America Express am avut în total 18 concurenți care au format nouă echipe. Pe drum însă, multe echipe s-au pierdut, ajungând să fie eliminate. Prima echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din gimnastele Diana Bulimar și Larisa Iordache.

ADVERTISEMENT

Au urmat apoi Bruja și iubitul ei Pufeh, iar ulterior, echipa formată din Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla a plecat acasă. A patra echipă eliminată de la America Express a fost cea formată din Bie Adam și Mikey, mama sa, iar mai apoi, Puya și soția sa Melinda au fost eliminați.

ADVERTISEMENT