Life

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, în lacrimi la TV. Șoc la America Express pentru Doina Teodoru: “Mi s-a tăiat”

Momente emoționante la America Express. Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a început să plângă în timpul unei probe. Ce a pățit aceasta?
06.03.2023 | 06:58
Iubita lui Catalin Scarlatescu in lacrimi la TV Soc la America Express pentru Doina Teodoru Mi sa taiat
Doina Teodoru, în lacrimi la America Express. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt împreună de mai bine de un an de zile. Cei doi se completează reciproc, iar acesta este și unul dintre motivele pentru care cuplul a ales să accepte provocarea America Express de la Antena 1. Evident, competiția vine însă și cu niște riscuri.

Momente emoționante la America Express

Multe echipe au fost deja eliminate de la America Express de la începutul competiției și până în prezent, însă iată că Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu fac tot posibilul pentru a rămâne în cursă și își doresc la rândul lor să câștige premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Evident, odată ce competiția avansează însă, probele devin și ele mult mai grele, iar asta o spun chiar concurenții. În cazul Doinei Teodoru însă, lucrurile s-au complicat atât de rău încât actrița a uitat pentru un moment că este filmată și a început să plângă.

America Express testează limitele concurenților, dar și răbdarea. Au fost unele probe pe care nimeni nu și le-ar fi dorit vreodată, iar lucrurile nu se opresc doar aici. În ediția de duminică, 5 martie, de la America Express, Doina Teodoru a cedat și a început să plângă.

ADVERTISEMENT

În momentul în care iubita lui Cătălin Scărlătescu a aflat ce are de făcut mai departe, aceasta a fost șocată și nu a mai putut să își stăpânească lacrimile. Despre ce provocare este vorba? Ajunși în următoarea destinație, concurenții au fost nevoiți să lase deoparte cuștile cu porcușorii de guineea și să se pregătească pentru cu totul altceva.

Proba care a făcut pe Doina Teodoru să plângă

Mai exact, dacă până acum s-au descurcat de minune la fiecare probă, de acest această dată, provocarea pe care o aveau echipele de la America Express era să mănânce porcușorul gătit, astfel încât să rămână doar capul și oasele acestuia, iar restul corpului să fie mâncat. Vestea bună este că în cadrul probei, porcușorul poate fi mâncat fie de ambii concurenței, fie doar de unul dintre ei.

ADVERTISEMENT

Pentru Doina Teodoru însă, această probă a fost picătura care a umplut paharul. Actrița și-a dat seama că avea o legătură cu porcușorul respectiv, având în vedere că l-a văzut viu înainte ca acesta să fie gătit, așa că a spus pas la această probă.

Actrița a început să plângă și a recunoscut că în momentul în care a văzut farfuria pur și simplu i-a ”picat fața”. ”Mie mi s-a tăiat complet. Nu pot să mănânc. Mi-a picat fața. Când am văzut cuiul acela în farfurie…Cine e, Florin sau Sorin? Par a fi Florin și Sorin care s-au mâncat unul pe altul.”, a mărturisit Doina Teodoru, la America Express.

ADVERTISEMENT

Evident, Cătălin Scărlătescu a văzut că iubita sa era mult prea afectată de această probă, motiv pentru care a decis să o termine el. Juratul Chefi la Cuțite a susținut-o pe Doina Teodoru, nu a obligat-o să facă nimic și a mâncat el porcușorul de guineea, fără niciun alt comentariu.

ADVERTISEMENT