Sport

Când debutează Leo Messi la PSG? Mauricio Pochettino le dă vești proaste fanilor

Lionel Messi mai are de așteptat până când va juca în tricoul lui PSG conform spuselor antrenorului Mauricio Pochettino, spre dezamăgirea fanilor.
13.08.2021 | 20:44
Cand debuteaza Leo Messi la PSG Mauricio Pochettino le da vesti proaste fanilor
ADVERTISEMENT

Starul argentinian va juca la PSG cu numărul 30, la fel ca un fost jucător al Rapidului care a juca și pe Parc des Princes.

Parizienii au mai primit o lovitură și se pare că și Sergio Ramos va mai avea de așteptat până va debuta la PSG alături de Lionel Messi, fundașul central suferind o accidentare, în timp ce Kylian Mbappe ar putea pleca la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino, vești proaste pentru fanii PSG-ului: „Messi e abia la al doilea antrenament”

Mauricio Pochettino îi dezamăgește pe fanii vicecampioanei Franței și e de părere că Messi nu va putea juca nici în etapa a doua cu Strasbourg pe teren propriu pe data de 14 august, fiind nepregătit din punct de vedere fizic.

Lionel Messi a jucat ultima partidă oficială în urmă cu o lună de zile și nu s-a putut antrena la parametrii optimi din cauza incertitudinii în privința viitorului său, iar plecarea de la Barcelona a fost șoc emoțional extrem de puternic.

ADVERTISEMENT

„Când va debuta Leo? Este abia al doilea antrenament de când a jucat ultimul meci luna trecută. Luăm totul pas cu pas. Prioritar este ca el să se simtă din ce în ce mai bine și vom vedea când va juca”, a spus Mauricio Pochettino în cadrul unei conferințe de presă, citat de Le 10 Sport.

Mauricio Pochettino și Lionel Messi, pentru prima oară în aceeași barcă: „Nu vreau să discut despre trecut”

Mauricio Pochettino și Lionel Messi vor lucra pentru prima dată împreună, după ce în trecut s-au confruntat în derby-ul Cataluniei dintre Espanyol și FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

„L-am apreciat întotdeauna. Toată lumea știe rivalitatea dintre Espanyol și Barcelona, dar eu m-am bucurat de fiecare meci. Nu vreau să discut despre trecut”, a spus antrenorul lui PSG despre perioada în care Messi era cel mai mare rival al echipei sale.

În privința transferului lui Mbappe la Real Madrid, Pochettino nu a vrut deloc să comenteze și a evitat orice întrebare: „Nu am nimic de spus despre ce a zis președintele despre Mbappe. Este superiorul meu ierarhic. Nu comentez vorbele lui. Nici despre Mbappe nu am nimic de spus. Este jucătorul nostru”.

ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino spune că Messi a schimbat atmosfera la echipă: „Simțim această energie pozitivă din jurul sosirii lui”

Mauricio Pochettino se bucură că venirea lui Lionel Messi la PSG a schimbat mult în bine atmosfera în cadrul vestiarului, dar și la nivel de conducere și nu în ultimul rând suporteri, care au creat isterie în jurul acestui transfer: „La fel ca jucătorii, clubul și suporterii, suntem entuziasmați. Simțim această energie pozitivă din jurul sosirii lui Messi”.

În același timp, antrenorul italian e de părere că Messi este mulțumit în urma acestui transfer și nu se mai gândește la Barcelona, fiind dornic să demonstreze că e în continuare cel mai bun jucător din lume.

„Ca orice antrenor, îmi place să am cei mai buni jucători ca să cresc nivelul echipei. Îl văd fericit, cu o energie incredibilă. Simt că este fericit”.

ADVERTISEMENT