Life

Când este finala Mireasa 2022 pe Antena 1. Simona Gherghe a anunțat data

Mireasa, emisiunea matrimonială de la Antena 1, se apropie cu pași repezi de marea finală. Simona Gherghe a dezvăluit data când se încheie sezonul 5.
18.05.2022 | 18:16
Cand este finala Mireasa 2022 pe Antena 1 Simona Gherghe a anuntat data
Când transmite Antena 1 finala Mireasa 2022, sezon 5. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fanii show-ului, dar și concurenții se întreabă care se va desfășura finala. Prezentatoarea a punctat faptul că emisiunea nu se va încheia curând, ci peste două luni ceea ce înseamnă că tinerii mai au timp să-și găsească jumătatea.

Când transmite Antena 1 finala Mireasa 2022, sezon 5

Simona Gherghe le-a transmis participanților de la Mireasa că filmările mai durează. Mai exact, jurnalista a dezvăluit că mai au la dispoziție fix 8 săptămâni până când se va anunța marele câștigător de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Pe voi, dragi mei, vă mai așteaptă încă două luni de iubire căci acest sezon se termină pe 18 iulie”, le-a spus vedeta concurenților din prezent, care au parte și de alte surprize din partea producătorilor, scrie a1.ro.

Cine sunt cuplurile care se căsătoresc în finala Mireasa, sezonul 5?

Concurenții care formează un cuplu în marea finală de la Mireasa au posibilitatea să-și unească destinele, dacă doresc acest lucru. Un ofițer de la starea civilă le vine în ajutor celor care vor să se căsătorească în luna iulie.

ADVERTISEMENT

În sezonul anterior patru cupluri au spus Da în fața primarului din Păulești. Printre acestea s-au numărat Ela și Petrică, tânărul fiind cel care a făcut pasul cel mare în această direcție. Cei doi nu au stat pe gânduri când a venit vorba de nuntă.

Rămâne de văzut ce cupluri semnează actul de căsătorie în finala Mireasa, sezonul 5, pentru că mai este destul timp până atunci și lucrurile se pot schimba radical în rândul cuplurilor din show.

ADVERTISEMENT

Premiu de 40.000 de euro pentru câștigătorii finalei Mireasa 2022

Ela și Petrică sunt câștigătorii premiului cel mare din sezonul anterior. Cei doi au intrat în posesia unei sume de 40.000 de euro, cecul păstrându-se și la momentul actual, după cum au confirmat producătorii.

De asemenea, Simona Gherghe a mai anunțat că s-a dat starul pentru sezonul următor, care se va filma într-o locație de vis. Emisiunea va fi produsă departe de România, undeva la mare.

ADVERTISEMENT

„Din acest moment, dăm drumul castingului pentru al 6-lea sezon Mireasa. Lăsăm în spate Drumul Iubirii și ne îndreptăm către o iubire ca în filme.

În exclusivitate vă spun că debutul următorului sezon nu va fi în România, o să fie undeva foarte frumos, unde e mare, o să fie super așa că profitați de aceste momente și înscrieți-vă la casting”, a spus prezentatoarea.

ADVERTISEMENT