Life

Concurentele de la Mireasa, sancționate după ce au încălcat regulamentul. Anunțul Simonei Gherghe: “O să se întâmple fix ce nu v-ați dorit”

Concurentele de la Mireasa au fost sancționate după ce au încălcat regulamentul. Unele dintre acestea au vorbit despre nominalizări, deși este interzis.
16.05.2022 | 19:02
Concurentele de la Mireasa sanctionate dupa ce au incalcat regulamentul Anuntul Simonei Gherghe O sa se intample fix ce nu vati dorit
Concurentele de la Mireasa au fost sancționate după ce au încălcat regulamentul. Sursa foto: Capturi Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Concurentele din casa Mireasa, sezonul 5, au fost sancționate după ce unele dintre acestea au avut discuții despre nominalizări. Simona Gherghe le-a spus despre ce pedeapsă este vorba.

Concurentele de la Mireasa au fost sancționate după ce au încălcat regulamentul

O simplă discuție despre nominalizările din competiție le-a adus consecințe serioase concurenților de la Mireasa.

ADVERTISEMENT

Doamna Dana, bunica Elena și Yana au încălcat regulamentul după ce au discutat despre nominalizări, încercând să facă strategii. Acestea au fost sancționate de staff-ul emisiunii.

“Zi, mă, buni, semnezi pentru plecarea noastră? Leo fără mine nu mai are aer aici.”, a spus doamna Dana pe terasă, potrivit a1.ro. Acolo se aflau și doamna Elena, Anda și Leo.

ADVERTISEMENT

Mai mult, mama lui Leo a spus că dacă mamele vor nominaliza o vor vota pe Anda, pentru ca toți trei să poată pleca acasă.

“Eu nu mai am șansă acum, vine eliminare de fată.”, a spus concurentul show-ului matrimonial de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Anda a intervenit și a spus că își dorește să fie eliminată din emisiune. ”Eu aia vreau, să ieșim deodată”, a adăugat ea.

Yana a făcut și ea strategii alături de Andrei. Aceasta s-a gândit să discute cu băieții și să-i roage să o voteze, în cazul în care se află în top.

ADVERTISEMENT

“Dacă vorbesc cu băieții și îi rog să mă voteze dacă sunt în top?”, i-a spus Yana lui Andrei, iar acesta i-a atenția că nu este corect să aibă o discuție despre nominalizări.

Partenera lui i-a spus că se gândește la familie în urma tragediei prin care au trecut, iar Andrei a asigurat-o că nu este singură.

Ce pedeapsă au primit concurentele din casa Mireasa

Din cauza discuțiilor pe care le-au avut despre nominalizări și eliminări, fetele din casa Mireasa au fost sancționate. Discuția acestora reprezintă o încălcare a regulamentului emisiunii.

La următoarea cursă pentru eliminare, imunitatea fetelor de pe primele trei locuri va fi ridicată.

“Ați vorbit contrar regulamentului. (…) Pedeapsa este în felul următor, o să se întâmple fix ce nu v-ați dorit. Anda și Yana aveți imunitate, deci băieții nu vă pot nominaliza.

Tot la următoarea cursă pentru eliminare se va ridica imunitatea fetelor de pe primele trei locuri. Ca să știți că e bine să respectați și regulile. Fetele nu vor avea imunitate în afara de Anda și Yana.”, a transmis Simona Gherghe la Mireasa.

ADVERTISEMENT
Tags: