Life

Exclusiv. Dezvăluiri despre sezonul 4 Asia Express. Unde va avea loc și când apare pe TV

03.02.2021 | 14:57
Exclusiv Dezvaluiri despre sezonul 4 Asia Express Unde va avea loc si cand apare pe TV
Au început pregătirile pentru sezonul 4 al emisiunii Asia Express. Sursa foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Așteptarea pentru telespectatorii emisiunii Asia Express a luat sfârșit! Producătorii au decis când începe sezonul 4 al reality-show-ului Asia Express. FANATIK.RO are detalii exclusive despre producția difuzată la Antena 1.

Pandemia de Covid-19 a dat peste cap castingurile și filmările multor emisiuni TV care, ba au fost amânate, ba anulate. Timid și cu toate măsurile de precauție luate, pregătirile au fost reluate pentru mai multe proiecte de pe micule ecran, iar printre acestea se numără și sezonul 4 al emisiunii Asia Express.

ADVERTISEMENT

Când începe sezonul 4 al emisiunii Asia Express

După ce filmările de anul trecut au fost anulate, din cauza pandemiei de Covid-19, producătorii au decis să le reia din vară. Schimbările nu se opresc însă aici. Pentru realizarea noului sezon al emisiunii Asia Express au fost discuții lungi  în ceea ce privește traseul pe care concurenții să-l străbată.

Unde se va filma noul sezon din Asia Express

FANATIK.RO a aflat că Antena 1 a început deja să contacteze vedete pentru noua ediție Asia Express, iar filmările urmează să înceapă în luna iunie, când se speră ca epidemia de Covid-19 să fie cât de cât stopată.

ADVERTISEMENT

Acțiunea reality-show-ului Asia Express nu se va mai desfășura în Asia, ci în Rusia și Turcia, pe trasee aflate în zonele Sochi, Rize, Trabzon.

Cât durează filmările Asia Express

Filmările vor dura câteva săptămâni, iar sezonul 4 al emisiunii Asia Express va putea fi urmărit pe micul ecran, începând din toamnă, atunci când Antena 1 lansează noua grilă. Ca în fiecare an, emisiunea Asia Express este unul dintre producțiile pe care postul TV pariază.

ADVERTISEMENT

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express, la TV, din toamnă

Emisiunea Asia Express rula pe micul ecran, de obicei, începând cu luna februarie, însă, din cauza pandemiei de Covid-19, proiectul a fost amânat. Primul sezon Asia Express a fost filmat în Vietnam , al doilea sezon – în Sri Lanka și India, iar în cel de-al treilea sezon concurenții au avut de străbătut ruta Filipine – Taiwan.

Când se difuzează la TV noul sezon Asia Express

Pe parcursul show-ului, concurenții au de înfruntat diferențe culturale uriașe, probe și misiuni dificile, fără să li se pună la dispoziție multe resurse. Se pot baza pe bunurile personale care încap într-un rucsac și au ca buget… un euro pe zi cu care să-și satisfacă nevoile primare.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, înlocuită în sezonul 4 Asia Express?

Gina Pistol se află la cârma emisiunii Asia Express din 2018, însă sunt șanse minime să prezinte și sezonul 4. Însărcinată pentru prima dată, prezentatoarea TV urmează să devină mamă în luna martie și este greu de crezut că o să revină la filmări atât de repede.

Cine va fi noul prezentator Asia Express

Bătălia pentru postul ocupat până acum de Gina Pistol este una acerbă. Conform surselor noastre, printre cei cu care producătorii sunt în discuții avansate pentru a o înlocui pe frumoasa blondă la cârma emisiunii Asia Express se numără cu Dorian Popa, Liviu Vârciu și Răzvan Fodor.

 

ADVERTISEMENT