Life

Când începe sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților. Anunțul făcut de Antena 1

Sezonul 4 al reality show-ului Asia Express începe în curând, iar concurenții vor urma traseul pe Drumul Împăraților.
08.06.2021 | 11:06
Cand incepe sezonul 4 Asia Express  Drumul Imparatilor Anuntul facut de Antena 1
ADVERTISEMENT

Asia Express revine cu un nou sezon în această toamnă. Cel mai îndrăgit reality show continuă cu sezonul 4, iar vedetele vor parcurge traseul numit „Drumul Împăraților”.

Al patrulea sezon a adus o schimbare majoră, dat fiind faptul că Gina Pistol nu a putut prezenta emisiunea anul acesta, din moment ce a născut în urmă cu trei luni.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor a înlocuit-o pe iubita lui Smiley la cârma emisiunii, la fel cum s-a întâmplat și în sezonul 9 Chefi la Cuțite.

Când începe sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților. Anunțul făcut de Antena 1

Așteptarea va lua sfârșit pentru fanii reality show-ului Asia Express, care urmează să revină pe micile ecrane. În aceste momente au loc filmări pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor (32 de ani) prezintă acest sezon, din moment ce Gina Pistol se află acasă, în concediu de maternitate. Iubita lui Smiley a devenit mămică pentru prima dată la începutul lui martie.

Soția lui Răzvan Fodor este însoțită de coprezentatorii Oase și Marius Damian, iar concurenții vor parcurge traseul numit Drumul Împăraților.

ADVERTISEMENT

Filmările din acest an au loc în Turcia, Georgia și Azerbaidjan, dar și alte destinații, urmând să fie dezvăluite pe parcursul show-ului TV.

Asia Express – Drumul Împăraților se va difuza începând din toamnă. Cele nouă perechi de concurenți se vor descurca doar cu un 1 euro pe zi, fiind nevoiți să-și caute transsport și cazare astfel încât să ajungă primii la destinație.

ADVERTISEMENT

De asemenea, concurenții au de parcurs mai multe probe până să ajungă la destinația respectivă. Aceștia își vor folosi îndemânarea pentru a se descurca în situațiile limită din competiție.

Asia Express, sezonul 4. Cine sunt cele nouă perechi de concurenți

Ca în fiecare sezon, nouă perechi de concurenți își vor încerca norocul și vor lupta pentru premiul cel mare. Anul acesta, Connect-R și prietenul său, Shift, vor pleca în marea aventură, dar și Mihai și Elwira Petre.

Lidia Buble va fi însoțită de sora ei, Estera, în timp ce Chef Patrizia Paglieri pleacă la drum împreună cu fiul ei, Francy.

Cosmin Natanticu este însoțit de soția lui Eliza, iar Alexandra Ungureanu și-a dorit și ea să aibă parte de o astfel de aventură. Câștigătoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities concurează alături de mama ei.

Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, Lorelei și Mihai Zarug sunt celelalte perechi care vor să-și depășeacă limitele în aventura Asia Express.

ADVERTISEMENT