Life

Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul. Micuțul Iair va avea trei perechi de nași

Vlăduța Lupău se pregătește să-și boteze fiul. Faimoasa cântăreață a ales o zi din cursul săptămânii pentru marele eveniment. Iair va avea trei perechi de nași.
02.09.2022 | 15:16
Cand isi va boteza Vladuta Lupau fiul Micutul Iair va avea trei perechi de nasi
Când îl va boteza Vlăduța Lupău pe Iair. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a oferit noi detalii despre fiul ei, pe care l-a adus pe lume, în urmă cu o lună. Solista se pregătește să-l boteze pe micuțul Iair.

Vlăduța Lupău se pregătește de botezul fiului. Iair va fi creștinat într-o zi de marți

Cântăreața a dezvăluit că Iair va fi creștinat de trei perechi de nași, pe 27 septembrie, care nu va pica într-o zi de weekend, așa cum se obișnuiește la un astfel de eveniment, ci într-o marți.

ADVERTISEMENT

Solista de muzică de petrecere a și explicat motivul pentru care într-o zi de marți Iair va fi botezat. Asta pentru că părinții spirituali: Olguța Berbec și soțul ei, fotbalistul Adrian Păun și soția, Carmen (managera artistei-n.r) și Florin Mureșan sunt cu toții ocupați în weekend

”Pică într-o zi de marți. Nu pot eu în weekend, nici artiștii și nici fotbaliștii. Nașul, Adrian Păun, jucător la CFR Cluj, are liber atunci”, a declarat Vlăduța Lupău la emisiunea ”La Măruță”, de la Protv.

ADVERTISEMENT

Petrecerea de botez se va organiza la Cluj, acolo unde locuiește artista, care a mai dezvăluit că îi este dificil să se împartă între concerte și rolul de mamă. Are multe ore de somn pierdute, alăptează, dar uită de toate când își strânge în brațe copilul

”Am început și mersul din nou la evenimente. Mi se pare foarte greu, dar nu mă plâng, asta pentru că am o lipsă totală de somn. Vin spre dimineață acasă, mai și alăptez, ăla mic mă trezește.

ADVERTISEMENT

Având o nepoțică, mi se părea că totul e roz, dar acum s-a răsturnat toată situația”, a mai precizat Vlăduța Lupău pentru sursa menționată.

Vlăduța Lupău a născut pe 6 august

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima oară pe data de 6 august. Micuțul Iair a rezultat din căsnicia pe care interpreta o are cu fostul portar Adi Rus.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău are 31 de ani și este una dintre cele mai succes cântărețe din România. Mai mereu melodiile ei ajung în trending, pe youtube, fiind ascultate de milioane de români.

ADVERTISEMENT