Fotbal intern

Când pleacă Risto Radunovic la naţionala Muntenegrului! Ce plan are FCSB. Exclusiv

16.03.2021 | 15:36
Cand pleaca Risto Radunovic la nationala Muntenegrului Ce plan are FCSB Exclusiv
Când pleacă Risto Radunovic la naţionala Muntenegrului! Ce plan are FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Risto Radunovic ratează derby-ul cu CFR Cluj, fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, însă nu va putea să plece deja la naţionala Muntenegrului. FANATIK a aflat ce program i-a făcut FCSB fundaşului stânga, înainte să plece pentru meciurile din preliminariile CM 2022.

Luni, Miodrag Radulovic a anunţat lotul Muntenegrului pentru debutul în preliminariile CM 2022, iar pe lista convocaţilor s-a numărat şi Risto Radunovic, prezenţă constantă la acţiunile selecţionatei. Pe lângă fundaşul de la FCSB, muntenegrenii se vor baza şi pe Momcilo Raspopovic, fotbalistul Astrei Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic pleacă sâmbătă la naţionala Muntenegrului, după FCSB – CFR Cluj

Din informaţiile FANATIK, Risto Radunovic va face parte din programul echipei pentru zilele premărgătoare derby-ului FCSB – CFR Cluj. Chiar dacă este suspendat pentru meciul de pe Arena Naţională, fundaşul de 28 de ani se va pregăti alături de colegi.

După FCSB – CFR Cluj, meci care se va juca vineri, de la ora 20:30, Risto Radunovic va putea să plece în Muntenegru. FANATIK a anunţat în exclusivitate că jucătorii chemaţi de Adrian Mutu la naţionala U21 a României vor ajunge în cantonament tot sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic a adunat nouă selecţii în naţionala Muntenegrului pentru care a debutat în octombrie 2018, când a jucat trei minute într-un meci cu Lituania din Liga Naţiunilor. La ultima acţiune internaţională, fundaşul FCSB a bifat 90 de minute cu Azerbaidjan şi 18 minute cu Cipru.

Posibil duel cu Erling Haaland pentru Risto Radunovic

Naţionala Muntenegrului se va duela cu Letonia, Gibraltar şi Norvegia în debutul preliminariilor CM 2022, ultimele două meciuri urmând să se joace la Podgorica. Nordicii şi-au anuţat, la rândul lor, lotul pentru meciurile din martie, iar Risto Radunovic ar putea să aibă parte de un duel de foc cu Erling Haaland.

ADVERTISEMENT

Muntenegru se află în Grupa G din preliminariile CM 2022, iar selecţionata lui Miodrag Radulovic are parte de adevrsari dificili. Pe lângă Letonia, Gibraltar şi Norvegia, Risto Radunovic şi colegii lui se vor mai duela cu Olanda şi Turcia.

Trei jucători de la FCSB sunt pe lista lui Mirel Rădoi

Pe lângă Radunovic şi cei şase fotbalişti care vor merge la selecţionata de tineret, alţi trei jucători de la FCSB se află pe lista lui Mirel Rădoi. FANATIK a anunţat în exclusivitate că Florin Tănase, Iulian Cristea şi Florinel Coman vor fi chemaţi pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia.

ADVERTISEMENT

În noiembrie 2020, când România a jucat ultimele partide din Liga Naţiunilor, Mirel Rădoi a chemat tot trei jucători de la FCSB. Florin Tănase, Iulian Cristea şi Valentin Creţu au fost fotbaliştii pe care liderul din Liga 1 i-a dat la naţională la ultima acţiune.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT