Sport

Moștenirea numelui lui Lionel Messi deja se conturează! Thiago Messi a reușit un gol în stilul tatălui său și a câștigat primul trofeu!

Lionel Messi are toate motivele să stea liniștit, întrucât viitorul său este deja în mâini bune, fiul său reușind să înscrie un gol minunat și să câștige un trofeu cu Inter Miami.
05.04.2024 | 18:36
Mostenirea numelui lui Lionel Messi deja se contureaza Thiago Messi a reusit un gol in stilul tatalui sau si a castigat primul trofeu
Thiago Messi îi calcă pe urme lui Lionel Messi de la 11 ani / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lionel Messi are trei copii alături de partenera sa Antonella Roccuzzo, anume Thiago, Mateo și Ciro. Fiul cel mai mare al lui Messi, Thiago, impresionează deja la grupele de juniori ale lui Inter Miami.

Thiago Messi, gol de generic și primul trofeu cu Inter Miami

Inter Miami U12 a participat la un turneu în Florida, Easter International Cup, unde a și câștigat trofeul. Echipa lui Thiago Messi s-a impus în față celor de la Florida Kraze, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Lionel Messi a ieșit la rampă și a înscris un gol tipic tatălui său. Reușita a făcut furori pe rețelele de socializare, fiind suprapus și un comentariu celebru de la un gol legendar.

Celebra sintagma „Ankara Messi“ a fost făcută cunoscută de Lionel Messi printr-un gol din 2007, înscris contra lui Getafe. Peisajul a fost completat și de o celebrare a lui Thiago în stilul tatălui său.

ADVERTISEMENT

Thiago Messi s-a născut pe dată de 2 noiembrie 2012 și se profilează a-i călca pe urme lui Lionel Messi. Foarte mulți fani i-au asemănat pe cei doi, spunând că au un stil al mișcărilor și o alură foarte asemănătoare.

Lionel Messi și Inter Miami, perioadă nu tocmai bună

Lionel Messi nu traversează cea mai bună perioadă în tricoul „flamingo“ al celor de la Inter Miami. Argentinianul este accidentat de aproape o lună și Inter Miami pare că nu se descurcă fără el.

ADVERTISEMENT

Cu Luis Suarez, Jordi Alba și Sergio Busquets pe teren, Inter Miami a pierdut prima manșă cu Monterrey. Partida a contat pentru sferturile CONCACAF Champions Cup, însă returul se anunță unul greu pentru formația lui David Beckham.

Inter Miami ocupă poziția a 2-a în conferința de Est, dar doar nivelul scăzut al rezultatelor îi menține pe „flamingo“ sus. Americanii au strâns doar 11 puncte din 21 de puncte posibile în acest sezon, fiind surclasati doar de FC Cincinnati.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi este incert și pentru returul cu Monterrey, astfel că Suarez & Co trebuie să se descurce fără argentinian. Inter Miami nu a mai câștigat de pe 16 martie, când a învins-o pe DC United, ajungând la 3 meciuri fără victorie.

ADVERTISEMENT
Tags: