Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Când s-a băgat Gigi Becali pentru prima oară la echipă. Cum a falsificat votul jucătorilor steliști și l-a pus antrenor pe Zenga! Video Exclusiv

Vivi Răchită a povestit la Fanatik SuperLiga că legendarul Walter Zenga era „ascultător" și făcea echipa la Steaua după pofta patronului Gigi Becali.
15.02.2023 | 13:05
Cand sa bagat Gigi Becali pentru prima oara la echipa Cum a falsificat votul jucatorilor stelisti si la pus antrenor pe Zenga Video Exclusiv
Cum a plecat Victor Pițurcă de la FCSB și a ajuns Walter Zenga antrenor în locul lui Lăcătuș. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe lângă analiza la sânge a evenimentelor actuale din fotbalul românesc, emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI aduce la lumină și povești de senzație din trecut. Vivi Răchită a făcut o super dezvăluire în emisiune despre Gigi Becali și Victor Pițurcă.

Vivi Răchită a dezvăluit motivul pentru care s-a produs prima ruptură între Pițurcă și Becali: „Plec eu, nu Pădurețu!”

Fostul jucător al Stelei a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de ce a plecat „Piți” de la Steaua în 2004: „Când a plecat Pițurcă joi, sâmbătă aveam meci, ne-a chemat pe toți vineri la el la Marriott. Înainte, a venit și m-a chemat pe mine, pe Dorinel Munteanu, pe Florentin Dumitru și pe vreo doi și a zis: ‘Plec!’. Zic: ‘Unde?!’. ‘Gata, plec!’. ‘Păi de ce?’. ‘Păi l-a trimis Gigi pe Meme, să îmi spună să-l scot din lot pe Pădurețu’. Nu-i plăcea lui Gigi”. 

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

Victor Pițurcă i-a explicat lui Vivi Răchită și celorlalți jucători de ce nu mai poate continua la echipă: „’Dacă accept asta, mâine te dă afară pe tine, poimâine pe tine. Plec eu, nu Pădurețu!’. I-am zis: ‘Stai, domne! Avem meci peste două zile!’. Vineri făceam ultimul antrenament și sâmbătă jucam cu Bistrița acasă.

N-am reușit să îl convingem. Făcusem cantonament la Forban, turneu… începea campionatul. A zis că nu poate”, a povestit cu părere de rău fostul jucător al „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îi pune pe jucători să voteze noul antrenor al FCSB: „A luat bilețelele și le-a aruncat la coș”

Gigi Becali a convocat o ședință cu echipa și i-a consultat în privința alegerii noului antrenor: „Vineri ne cheamă Gigi la Marriott, că ‘hai să vedem ce antrenor punem!’. Unu spunea ceva, altul altceva… Noi votăm Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu, în fine, vrăjeală multă! Și ajungem la finală: Lăcătuș cu Zenga. Acum nu mai puteam să votăm la liber că se aude: ‘Bă, ăla te-a votat!’, știi cum se duce vorba… ‘Facem bilețele!’. ‘Bravo, Vivi!’. Ne dă Gigi și fiecare scrie”.

Însă în stilul caracteristic, Becali avea deja alte planuri în privința noului antrenor: „I le dăm lui Gigi și începe să numere, le-a luat apoi și le-a aruncat la coș! ‘A ieșit Zenga!’. Noi ne uitam… ‘Cum să iasă mă, Zenga?! Am votat toți cu Lăcătuș!’.

ADVERTISEMENT

Pe urmă să aflăm că Zenga era în avion și venea la București. Pe noi ne-a chemat la vrăjeală. Seara era la antrenament! Cum dracu? Ăla era pe plajă!”, a mai spus Vivi Răchită despre momentul în care jucătorii și-au dat seama că decizia privind antrenorul era deja luată de Gigi Becali.

Walter Zenga a refuzat să antreneze echipa înainte de meciul cu Gloria Bistrița: „Faceți voi antrenamentul!”

Italianul se prezintă cu o zi înainte de debutul campionatului, însă refuză să pregătească echipa, iar jucătorii apelează tot la Victor Pițurcă: „Vine la antrenament Zenga și zice: ‘Bă, ce ați făcut?! Faceți voi antrenamentul!’. Eu cu Dorinel, Rădoi era suspendat pentru prima etapă.

ADVERTISEMENT

Îl sunăm pe nea Piți: ‘Faceți mă, antrenamentul pe care îl făceam noi! Echipa la fazele fixe cum am făcut toată săptămâna. Faceți voi echipa pe care ați avut-o!’. Câștigăm 2-0 cu Bistrița și asta a fost schimbarea lui Pițurcă cu Zenga”, a mai dezvăluit Vivi Răchită.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. și contul de Twitch FANATIK. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT