Life

Când s-au apropiat Theo Rose și Anghel Damian, de fapt și cum s-au cunoscut: ”A plecat totul de la admirație”

Theo Rose a vorbit despre momentul în care s-a apropiat de Anghel Damian. Artista a povestit și cum au ajuns cei doi împreună.
29.09.2023 | 15:18
Cand sau apropiat Theo Rose si Anghel Damian de fapt si cum sau cunoscut A plecat totul de la admiratie
Când s-au apropiat Theo Rose și Anghel Damian, de fapt și cum s-au cunoscut. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună de mai bine de un an de zile. Deși la început, relația lor nu a fost privită cu ochi buni, iată că între timp, fanii artistei și-au mai schimbat părerea.

Când s-au apropiat Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose a format un cuplu cu Alex Leonte câțiva ani. Mulți se gândeau că cei doi o să se și căsătorească, dar iată că destinul le-a pregătit o surpriză. S-au despărțit subit, iar mai apoi, fiecare a luat-o pe drumul său.

ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși împreună anul trecut, iar după nu foarte mult timp au anunțat că vor deveni și părinți. Artista a născut vara aceasta un băiețel și se declară o femeie împlinită.

Și Alex Leonte și-a refăcut viața. Artistul are o iubită, alături de care este extrem de fericit. Totuși, există o întrebare pe care multe persoane și-au pus-o până acum. Când s-a apropiat Theo Rose de Anghel Damian?

ADVERTISEMENT

Artista a fost invitată la podcast-ul Ilincăi Vandici și a vorbit deschis. Se pare că totul a plecat de la admirație. La început a negat ceea ce simte și credea că nici nu merită așa ceva, iată însă că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

„Cu Anghel a plecat totul de la admirație, după care m-a tras curentul. A fost de parcă l-am așteptat. Am încercat eu să fug de situația asta, pentru că e straniu la început, încerci să negi că se întâmplă asta, din frica de a nu ți distorsiona imaginea. Dar nu a fost așa, nu mi-a venit să cred că merit asta.”, a povestit artista.

ADVERTISEMENT

Adevărul despre despărțirea de Alex Leonte

Dincolo de relația cu Anghel Damian, Theo Rose a vorbit și despre despărțirea de Alex Leonte. Relația lor a fost una frumoasă, iar în continuare cei doi se înțeleg bine, despărțirea fiind benefică pentru ambele părți.

Artista spune că ea este fericită, iar la fel și fostul ei iubit. Chiar și așa, recunoaște că reacțiile oamenilor când au aflat de Anghel Damian au durut-o destul de tare. Theo Rose spune că cel mai deranjant a fost faptul că a fost acuzată de infidelitate.

ADVERTISEMENT

„Și fosta relație, a fost un lucru foarte frumos care mi s-a întâmplat. Noi nu am avut niciun fel de problemă, suntem ok în continuare, despărțirea a fost benefică pentru amândoi. Și el e fericit, și eu sunt fericită și bine, care-i treaba? (…). 

Am reușit să trec peste toate reacțiile care spuneau că eu nu sunt așa cum sunt. M-a durut că oamenii s-au îndoit de faptul că nu aș fi corectă într-un aspect atât de important al vieții mele”, a mai dezvăluit Theo Rose, în cadrul podcastului „Te ascult”, cu Ilinca Vandici.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink