Sport

Când se joacă Dinamo – Steaua, din returul play-off-ului din Liga 2! “Câinii” vor să găzduiască meciul pe Arena Naţională

Dinamo - Steaua din returul play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor se va juca luni, 15 mai, de la ora 20:30. Sunt şanse mari ca meciul să se dispute pe Arena Naţională.
04.05.2023 | 17:03
Cand se joaca Dinamo  Steaua din returul playoffului din Liga 2 Cainii vor sa gazduiasca meciul pe Arena Nationala
Secvență din meciul tur din play-off Steaua - Dinamo 2-0. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo luptă să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, la doar un an de la retrogradarea în Liga 2 Casa Pariurilor. “Câinii” sunt pe loc de baraj, însă speră să urce pe podium la finalul ultimelor patru etape din play-off.

Când se joacă Dinamo – Steaua, din returul play-off-ului din Liga 2!

Un hop important pentru elevii lui Ovidiu Burcă sunt rivalii de la CSA Steaua. “Militarii” au câştigat meciul tur cu 2-0 şi le-au tăiat din elan dinamoviştilor, care sperau să depăşească Oţelul Galaţi în clasament.

ADVERTISEMENT

Returul dintre Dinamo şi Steaua este programat luni, 15 mai, de la ora 20:30. Deşi nu a fost încă anunţat oficial stadionul, FANATIK a aflat că oficialii alb-roşiilor au demarat negocierile pentru închirierea Arenei Naţionale.

În sezonul regulat, când Dinamo era gazdă, confruntarea directă dintre cele două formaţii a avut loc tot pe cel mai mare stadion al ţării, fiind prezente în tribune aproximativ 20.000 de suporteri.

ADVERTISEMENT

“Câinii” vor revanşa după cele două înfrângeri din acest sezon

“Câinii” au sete de revanşă după cele două înfrângeri din acest sezon. În sezonul regulat, Steaua a câştigat cu 2-1, iar în play-off cu 2-0, în Ghencea. Dinamo trebuie să câştige în faţa rivalei dacă vrea să mai spere la un loc care duce direct în prima ligă.

În acest moment, elevii lui Ovidiu Burcă sunt la şase puncte de Oţelul Galaţi, echipă care ocupă locul trei, ultimul care duce direct în prima ligă. Dinamo ar vrea să evite barajul, în condiţiile în care de acolo vin echipe superioare valoric.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua mai rămâne cel puţin un sezon în liga secundă!

De cealaltă parte, CSA Steaua este la al doilea sezon în care nu are drept de promovare în elita fotbalului românesc. Senatorul Vasile Dîncu a iniţiat un proiect legislativ care să dea drept de promovare “militarilor”.

Însă, în cel mai optimist scenariu, echipa Armatei va putea avea drept de promovare abia la finalul stagiunii viitoare, în cazul în care iniţiativa legislativă va treace. Dacă nu, singurul mod este să îşi schimbe forma de organizare.

ADVERTISEMENT

Poli Iaşi este prima echipă care şi-a asigurat biletele de primă ligă. Echipa lui Leo Grozavu a învins cu 2-0 Oţelul Galaţi şi s-a desprins la 52 de puncte în clasament, cu patru mai mult decât “militarii”.

ADVERTISEMENT