Sport

Oficialii lui Dinamo au ales stadionul pe care vor juca derby-ul cu Steaua! Singura problemă care i-ar putea încurca. Exclusiv

Returul din play-off-ul ligii secunde dintre Dinamo şi Steaua are şanse mari să se joace pe Arena Naţională! Oficialii "câinilor" au demarat negocierile pentru închiriere.
22.04.2023 | 16:49
Oficialii lui Dinamo au ales stadionul pe care vor juca derbyul cu Steaua Singura problema care iar putea incurca Exclusiv
Dinamoviştii, în deplasarea cu CSA Steaua. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Au trecut câteva zile de la derby-ul ligii secunde dintre Steaua şi Dinamo, “militarii” reuşind să se impună în derby-ul din Ghencea cu 2-0. Au fost 20.000 de fani pe noul stadion Steaua, galeria oaspete fiind încurajată de 5000 de fani.

Dinamo – Steaua, pe cel mai mare stadion al ţării?! Decizia luată de “câini” la câteva zile după înfrângerea din Ghencea

Pentru retur, Dinamo vrea să organizeze meciul pe Arena Naţională, aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul regulat. Din informaţiile FANATIK, oficialii “câinilor” au demarat discuţiile pentru închirierea celui mai mare stadion al ţării.

ADVERTISEMENT

În meciul din sezonul regulat dintre cele două rivale, pe Arenă au fost aproximativ 19.000 de fani, iar pentru derby-ul din returul play-off-ului, oficialii dinamovişti mizează pe mai mulţi, astfel că, reţeta financiară ar fi asigurată.

30.000 de euro, costurile pentru închirierea Arenei!

Costurile cu închirierea Arenei Naţionale vor fi de 30.000 de euro, însă Dinamo are toate şansele să iasă pe profit datorită interesului ridicat pentru acest meci. Dar, fiind un meci de risc maxim, cresc şi costurile cu menţinerea ordinii şi securităţii pe arenă.

ADVERTISEMENT

Singurul impediment din calea acestui plan ar fi o eventuare sancţiune din partea Comisiilor FRF. Fanii dinamovişti au încercat să incendieze peluza din Ghencea, iar pentru incidentele pentru meciul din tur, există şi posibilitatea de a avea terenul suspendat.

Dinamo – Steaua, în weekendul 13-14 mai! Televiziunile decid programarea meciului

Meciul dintre Dinamo şi Steaua urmează să fie programat în weekendul 13-14 mai. Decizia finală va fi a deţinătorilor de drepturi, care vor stabili data şi ora meciului în funcţie de celelalte meciuri din prima ligă.

ADVERTISEMENT

După înfrângerea din Ghencea, Dinamo şi-a periclitat şansele de promovare directă. Oţelul s-a desprins la şapte puncte de “câini”, având un meci în plus disputat. Mai mult, Gloria Buzău a venit la un punct de “câini” după victoria surpriză cu CSA Steaua.

Celelalte meciuri ale lui Dinamo din play-off de pe teren propriu se vor disputa pe “Arcul de Triumf”. Marţi, de la ora 20:00, “câinii” joacă acasă cu Poli Iaşi, un meci crucial pentru speranţele de promovare directă.

ADVERTISEMENT

În retur, Dinamo mai are de disputat doar două meciuri pe teren propriu: cu Unirea Dej şi CSA Steaua. “Câinii” vor avea deplasări la Buzău, Galaţi şi Iaşi, în ultima etapă.

  • 50.000 de locuri este capacitatea Arenei Naţionale
  • 30.000 de euro costă închirierea arenei
ADVERTISEMENT