Sport

Mihai Stoica șochează după „dubla” FCSB – Silkeborg 0-10: „Pentru mine, nu a fost o umilință!”

Mihai Stoica a șocat după ce FCSB a primit nu mai puțin de 10 goluri în cele două meciuri jucate împotriva lui Silkeborg.
14.10.2022 | 21:40
Mihai Stoica socheaza dupa dubla FCSB  Silkeborg 010 Pentru mine nu a fost o umilinta
Mihai Stoica a anunțat câte bilete s-au vândut la FCSB - Rapid, din etapa 17. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că nu se simte umilit după meciurile cu danezii, explicând ce partidă jucată în trecut a fost cu adevărat umilitoare.

Mihai Stoica șochează după „dubla” FCSB – Silkeborg

Mihai Stoica a șocat după meciurile pe care FCSB le-a avut în grupele Conference League împotriva lui Silkeborg și în care vicecampioana României a primit 10 goluri, fără să înscrie niciunul.

ADVERTISEMENT

„Titularii nu au fost nici acum. Dacă atunci au lipsit 9 din 10 jucători de câmp, acum au lipsit 5, dar care 5? Coman, Omrani, Radunovic… Cordea e jucătorul numărul unu al nostru în acest sezon.

Când el greșește la primul gol, când Târnovanu, portarul revelație, greșește la golul doi, se întâmplă să se aleagă praful.

ADVERTISEMENT

Am avut gol valabil, ni l-au scos din poartă, în tur am avut un penalty clar, nu ni l-au dat, s-a dictat ofsaid. Dacă noi ne prezentam cu prima echipă, nu era rezultatul ăsta.

Și 3-1 dacă ar fi fost, măcar era alt scor. Cu prima echipă conduceam lejer pe West Ham și s-a dictat acel penalty, cu Anderlecht din nou au fost greșeli de arbitraje.

ADVERTISEMENT

Pentru mine umilință a fost eliminarea de anul trecut cu Șahtior Karagandy, nu meciul de aseară”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Pe noi ne interesează campionatul!”

MM Stoica a continuat și a spus că obiectivul principal al FCSB-ului este campionatul, dar a recunoscut că Silkeborg a dominat copios ambele partide și că echipa sa nu a găsit metode prin care să îi contracareze:

ADVERTISEMENT

„Ne-au dominat, am găsit o echipă al cărei joc elaborat n-am putut să îl contracarăm și nu am putut să facem mai mult. Nu e o rușine să recunoaștem. Cred că Silkeborg va merge mai departe, pentru că arată impresionant”.

„Pe noi ne interesează campionatul, vom avea un meci greu duminică. Trebuie să ne scuturăm și să ne axăm pe campionat.

Olaru e cel mai altruist jucător pe care noi l-am avut în ultimii ani. S-a întâmplat să nu paseze, deși el e bolnav de altruism.
Țin minte când scăpase cu poarta goală și i-a pasat lui Tănase, ca să se distanțeze de urmăritori. Când e să nu-ți iasă ceva în meci, se întâmplă și astfel de lucruri”, a mai spus MM Stoica.

  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,15 este cota pentru „X” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT