Fotbal international

Când se retrage Cristiano Ronaldo. Selecționerul Portugaliei a făcut anunțul

30.09.2020 | 13:39
Cand se retrage Cristiano Ronaldo Selectionerul Portugaliei a facut anuntul
ADVERTISEMENT

Când se retrage Cristiano Ronaldo rămâne un mister, având în vedere forma fizică excelentă a portughezului de la Juventus, ajuns deja la 35 de ani.

Ronaldo a ajuns la Torino în 2018 și încă nu a reușit să îi ducă pe juventini aproape de mult râvnitul trofeu UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, a anunțat însă că vârful care a făcut istorie la Real Madrid nu va renunța la fotbal prea curând.

Când se retrage Cristiano Ronaldo: „Poate să joace până la 40 de ani”

Deși nu a avut deloc un sezon 2019-2020 foarte reușit alături de Juventus, Cristiano Ronaldo a reușit să câștige titlul în Italia și a luptat până în ultimele etape cu Ciro Immobile pentru titlul de golgheter. Italianul lui Lazio a marcat mai mult, astfel că CR7 a trebuit să se mulțumească doar cu medalia de campion.

ADVERTISEMENT

În UEFA Champions League, Juventus a dezamăgit și a fost eliminată de Olympique Lyon în faza optimilor de finală, astfel ca Ronaldo nu a fost nominalizat de forul european pentru titlul de jucătorul anului și lipsește și de pe lista celor ce ar putea fi desemnați atacantul anului.

Chiar și așa, cariera portughezului este departe de a fi încheiată, iar selecționerul Fernando Santos a anunțat că Ronaldo poate juca și până la 40 de ani, însă se va opri dacă simte că nu mai dă randament.

ADVERTISEMENT

„Cristiano e gata să joace până va împlini 40 de ani, dar nu știe dacă asta se va întâmpla. Ar putea simți la un moment dat că nu mai e la cel mai înalt nivel. Nu e genul de jucător care să accepte să o lase mai moale. Când va simți că nu mai poate, o să renunțe.

Nu va accepta să fie „Ronaldinho” (n.r. – un Ronaldo mai mic), dacă nu mai poate fi Ronaldo. Între ghilimele, ca să nu se facă vreo confuzie cu brazilianul Ronaldinho”, a spus Santos pentru TVI24, citat de AS.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă din Serie A, Cristiano Ronaldo a reușit o dublă în remiza lui Juve, 2-2, de pe terenul Romei. Duminică, juventinii primesc vizita lui Napoli, începând cu ora 21:45, însă există riscul ca etapa din Serie A să fie amânată după ce la Genoa au apărut 14 cazuri de coronavirus.

ADVERTISEMENT
Tags: