Fotbal intern

Când va ajunge Cristian Bălgrădean la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu mutarea dacă Liga 1 se prelungește din cauza amenințării de coronavirus. EXCLUSIV

15.03.2020 | 17:31
Cand va ajunge Cristian Balgradean la CFR Cluj Ce se intampla cu mutarea daca Liga 1 se prelungeste din cauza amenintarii de coronavirus EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Cristian Bălgrădean este subiectul celui mai surprinzător transfer din acest început de an. Portarul care s-a aflat în ultimele 6 luni de contract cu FCSB a semnat cu CFR Cluj fără a-i informa în prealabil pe oficialii roș-albaștrilor. Gigi Becali l-a pus pe Bălgrădean să își facă bagajele și mutarea fotbalistului la CFR Cluj ar urma să se facă la finalul campionatului.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,57 este cota pentru ”peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Când va ajunge Cristian Bălgrădean la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu mutarea dacă Liga 1 se prelungește

Numai că, amenințarea coronavirusului dă peste cap și programul din Casa Pariurilor Liga 1. FRF a decis să suspende fotbalul în România până la finalul lunii martie, iar în acest moment este dificil de estimat când se va relua campionatul și când se va încheia.

Din informațiile FANATIK, Cristian Bălgrădean va ajunge la noua sa echipă în momentul în care perioada de mercato se va deschide. În mod normal, perioada de transferuri începe pe data de 12 iunie, însă cum toate competițile se vor termina cu întârziere și această fereastră de mercato va începe mai târziu.

ADVERTISEMENT

Dacă sezonul se încheie în august, Bălgrădean se va alătura atunci lotului celor de la CFR Cluj

De exemplu, în cazul în care Liga 1 se va încheia la finalul lunii iunie, perioada de mercato va începe la o zi după finalul stagiunii. Astfel, chiar dacă, ipotetic, această ediție din Casa Pariurilor Liga 1 se va încheia în august, Bălgrădean se va alătura lotului condus de Dan Petrescu imediat după finalul sezonului.

Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj înainte de începutul play-off-ului. Gigi Becali nu a știut că portarul său pleacă din vară la rivali și “Pufi” a apărat în prima etapă din play-off, 2-2 la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a făcut scandal după ce “Pufi” a semnat cu rivala: “Tu eşti nebun? Tu nu îţi dai seama cât de grav e? Cum să aperi cu Botoşaniul, când ai semnat cu CFR?”

Patronul FCSB a făcut un mare scandal în momentul în care a aflat că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj și a spus că nu mai are ce căuta nici la antrenamente, deși contractul său cu roș-albaștri expiră în vară:

“El a semnat de acum 10 zile. Am crezut că este o glumă. I-am spus: “Tu eşti nebun? Tu nu îţi dai seama cât de grav e? Cum să aperi cu Botoşaniul, când ai semnat cu CFR? Să aperi şi cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Cum să mai apere Bălgrădean? Înseamnă că mingea pe care ai împins-o cu Botoşaniul… Eu nu vreau să îmi fac păcate, nu spun că ai făcut ceva. Dar gândirea ta este ca CFR Cluj să ia campionatul.

El mi-a spus: “Nea Gigi, mi-a fost ruşine”. Măcar să îmi spună că a semnat, să fie bărbat. Dar să i-o dai pe tavă să dea gol, nu ţi-a fost ruşine? Clubul poate să îl contacteze, dar face o notificare prealabilă.

Mă înştiinţezi pe mine, îl contactezi şi asta e regulamentul. Te pomeneşti că a luat şi o primă la semnătură. Am vorbit cu un avocat, dar este foarte grav ceea ce a făcut. Tu erai al CFR-ului şi ai apărat cu Botoşani. Nu reproşează nimeni că a semnat, dar de ce ai mai apărat cu Botoşaniul?

Aşa ceva e inadmisibil. Şi tot Becali este vinovat, la integritate. Mergeam cu Bălgrădean în continuare dacă nu ştiam. El îmi spunea: “Voiam să vă spun înainte de meciul cu CFR Cluj”. Nu aveam nicio nemulţumire faţă de el”, a tunat Gigi Becali.

FANATIK a scris despre problemele care vin pentru jucătorii aflați la final de contract în această vară cu cluburile lor, în cazul în care campionatul se va prelungi după 31 mai. LPF a răspuns spunând că se pot propune niște norme tranzitorii sau acte adiționale în contracte, astfel încât jucătorii să rămână la cluburi până la finalul sezonului.

  • 2 ani este contractul pe care îl semnează Bălgrădean cu CFR Cluj
  • 3 săptămâni a suspendat FRF activitățile fotbalistice pe teritoriul României (31 martie)

 

ADVERTISEMENT
Tags: