Sport

Când va anunța Kylian Mbappe echipa la care va juca în sezonul viitor. Cine îl poate deturna din drumul către Real Madrid

Kylian Mbappe continuă să-și țină fanii pe jar, dar și oficialii de la PSG sunt în ”joc de gleznă”. Atacantul de 23 de ani a anunțat când va lua decizia finală cu privire la un eventual transfer.
16.05.2022 | 11:43
Cand va anunta Kylian Mbappe echipa la care va juca in sezonul viitor Cine il poate deturna din drumul catre Real Madrid
Se apropie momentul în care Kylian Mbappe va anunța echipa la care va evolua din sezonul viitor. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Real Madrid este prima opțiune pentru Kylian Mbappe, dar și oficialii de la PSG îl ademenesc pe fotbalist cu o ofertă ”de nerefuzat”. Atacantul își va stabili viitorul în perioada următoare.

Ce echipă încearcă pe ultima sută de metri să-l deturneze pe Kylian Mbappe

La 23 de ani Kylian Mbappe are deja peste 200 de meciuri în tricoul celor de la PSG și fotbalistul își dorește o altă provocare. A anunțat acest lucru de foarte multă vreme, iar termenul la care își va face cunoscută noua destinație se apropie de final.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul italian Fabrizio Romano, specializat pe transferuri, lansează o nouă opțiune pentru fotbalistul francez. Dacă Real Madrid și PSG și-l doresc cu ardoare, Mbappe ar putea fi deturnat de finalista Ligii Campionilor, FC Liverpool.

Conform jurnaliștilor de la L’Equipe, campionul mondial, care va deveni liber de contract la finalul lunii viitoare, ar fi tot mai tentat să semneze cu trupa lui Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT

”Voi anunța oficial decizia mea, înainte de a merge la naționala Franței, în iunie. E o chestiune de zile”, a spus Mbappe, conform lui Fabrizio Romano.

Dacă va semna cu Liverpool, Kylian Mbappe va fi în luptă directă cu marele său rival Erling Haaland, după ce transferul acestuia a fost oficializat de liderul din Premier League, Manchester City.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, în acest moment singurul impediment în calea realizării mutării lui Mbappe la Liverpool, este salariul uriaș cerut de atacantul francez.

Kylian Mbappe nu ascunde că Real Madrid este mai aproape de sufletul lui

Povestea transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid durează deja de ceva vreme. Oficialii de pe Santiago Bernabeu l-au trecut în fruntea listei de achiziții încă de acum doi ani.

ADVERTISEMENT

Suma exorbitantă pe care ar fi trebuit să o plătească, plus bonusurile fotbalistului, i-au determinat pe madrileni să aștepte momentul în care Mbappe va rămâne liber de contract.

Și fotbalistul este fan declarat al lui Real Madrid, iar acest amănunt ar putea fi decisiv în alegerea lui. Atacantul a mărturisit în repetate rânduri că acolo își dorește să joace.

Eșecurile constante ale parizienilor în competiția ”Regină” a Europei, Liga Campionilor, sunt un contraargument la numeroasele propuneri pe care șeicii i le fac atacantului de 23 de ani.

Pe de altă parte, Real Madrid este echipa care aproape an de an este în finala celei mai importante competiții continentale intercluburi. Anul acesta ”los blanco” se vor duela cu Liverpool, în finala de la Paris.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Metz: 1,76 este cota pentru „peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT