Life

Când va fi difuzată marea finală America Express-Drumul Soarelui. Doar două echipe se luptă pentru marele premiu 

Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare momentul în care Antena 1 va difuza marea finală America Express-Drumul Soarelui. Două echipe se luptă pentru premiul pus în joc.
08.12.2023 | 10:00
Cand va fi difuzata marea finala America ExpressDrumul Soarelui Doar doua echipe se lupta pentru marele premiu
 Când va fi difuzată marea finală America Express-Drumul Soarelui/ foto: instagram
ADVERTISEMENT

Când va fi difuzată marea finală America Express-Drumul Soarelui. Mai sunt doar câteva săptămâni până când competiția de la Antena 1 se va termina. Show-ul America Express s-a desfășurat, pentru prima oară, pe două emisfere. Ce echipe au mai rămas în emisiune?

Când va fi difuzată marea finală America Express-Drumul Soarelui

Când este finala America Express-Drumul Soarelui? Fanii sunt curioși să afle cine pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro. Se pare că marea finală America Express se va difuza, miercuri, 27 decembrie 2023, în a treia zi de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Deși competiția încă se desfășoară pe micile ecrane, se cunosc deja echipele care au ajuns în semifinala America Express-Drumul Soarelui, dar și echipa care a reușit să pună mâna pe marele premiu de 30.000. de euro. Surpriza este una mare!

Conform surselor FANATIK, echipele care au ajuns în semifinala America Express sunt formate din Giulia & Vlad Huidu, Alexia Eram și fratele ei, Aris, dar și Laura Giurcanu și Sânziana Negru. De altfel, bătălia pentru marele premiu din finală ar urma să aibă loc între Alexia Eram și fratele ei, Aris, și echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

ADVERTISEMENT

Finala va avea loc pe 27 decembrie 2023

În ediția de miercuri, 6 decembrie 2023, Ada Galeș și Tony au părăsit competiția America Express, cele două ratând ocazia de a ajunge în Argentina. Concurentele s-au luptat în cursa pentru ultima șansă cu Laura Giurcanu si Sânziana Negru, dar și cu Giulia și Vlad Huidu.

„Am aici lângă mine o echipă cum n-am avut niciodată! Cel puțin nu în America Express, dar cred că nici în Asia. O echipă care a fost model! N-am mai întâlnit o echipă care să citească plicurile atât de corect și care să înțeleagă probele și misiunile și să le facă cu atâta determinare și inteligență și corectitudine, istețime…

ADVERTISEMENT

O echipă atât de armonioasă! Iubirea dintre ele se simte tot timpul, efectiv tot timpul! Nu cred că s-au certat vreodată cu adevărat. Nu cred că fac asta vreodată în viața lor de zi cu zi. Voi transmiteți energia a două surori, a două prietene foarte bune. E despre iubire!”, a spus Irina Fodor despre echipa formată din Tony și Ada Galeș, potrivit a1.ro.

Ada Galeș și Tony
Ada Galeș și Tony au părăsit competiția America Express/ foto: instagram

Câte echipe au mai rămas în competiție

După patru sezoane în care au străbătut Asia, sezonul 5 și sezonul 6 s-a mutat în America. De data aceasta, cele nouă echipe au fost pe Drumul Soarelui, prin Columbia, Ecuador și Argentina. La final, doar o singură echipă va fi desemnată câștigătoare și va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Drumul Soarelui s-a desfășurat pe două emisfere. Echipele au pornit din Columbia, au trecut prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Parcursul lor a fost unul intens, iar misiunile au fost gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor, o experiență unică, dar și provocări și tensiuni.

La începutul competiției, nouă echipe au acceptat provocarea de la America Express-Drumul Soarelui. Așadar, echipele au fost formate din Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Sonia Simionov și Iuliana Pepene, George Tănase și Ionuț Rusu, Ada Galeș și Tony, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Giulia Anghelescu si Vlad Huidu, Alexia și Aris Eram, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Cinci perechi au mai rămas în America Express-Drumul Soarelui și vor merge în Argentina: Alexia și Aris Eram, Iulia Albu și Mike, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Giulia și Vlad Huidu și Romică și Cătălin Țociu.

ADVERTISEMENT