Life

Răsturnare de situație la America Express. Cine a câștigat ultimul joc de amuletă din Ecuador

O nouă răsturnare de situație la America Express. Ce echipă a câștigat ultimul joc de amuletă din Ecuador. A stârnit multe invidii
06.12.2023 | 00:16
Rasturnare de situatie la America Express Cine a castigat ultimul joc de amuleta din Ecuador
Concurenții care au câștigat ultimul joc de amuletă. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

America Express devine tot mai strânsă. Echipele sunt supuse la probe din ce în ce mai dificile și nu lipsesc răsturnările de situație. În ediția cu numărul 31, de marți seară, s-a câștigat încă un joc de amuletă, în Ecuador, iar invidiile nu au încetat să apară.

Ce echipă a câștigat ultimul joc de amuletă din Ecuador

Concurenții au luat parte marți seară la penultimul joc de amuletă din Ecuador. S-au calificat pentru acesta Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Iulia Albu și Mike și Ada Galeș cu Tony Galeș. La final, doar una dintre aceste echipe a fost învingătoare.

ADVERTISEMENT

Ultimul joc pentru amuletă din Ecuador a avut loc într-un peisaj foarte frumos, dar de care participanții nu prea au reușit să se bucure, deoarece au trebuit să fie atenți la misiunile lor. ”Lupta” s-a dat pe apă și pe uscat, fiecare echipă trebuind să prindă ambarcațiuni.

În cele din urmă, Ada Galeș și Tony Galeș au reușit să doboare flota adversarilor cu care au mai rămas în joc, Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Pentru câteva secunde s-a crezut că acestea vor ieși biruitoare. Însă, totul s-a întors pe ultima sută de metri.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte supărată. N-am fost niciodată de când am ajuns aici atât de tristă, pentru că am ajuns atât de aproape”, a mărturisit Laura Giurcanu după ce a pierdut jocul de amuletă, în penultima etapă din Ecuador.

Când va avea loc finala America Express

America Express se apropie cu pași repezi de finală. În această lună se va afla ce echipă va ridica trofeul competiției de peste Ocean și va beneficia și de cecul de 30.000 de euro. În sezonul trecut, cel cu numărul 5, victorioși au fost Bordea și Cortea.

ADVERTISEMENT

De altfel, America Express nu va mai avea loc și anul viitor. Din motive de securitate, producătorii nu doresc să mai continue cu formatul. Concret, concurenții au trecut printr-o serie de situații destul de periculoase, fiind nevoie permanentă de pază. Din 2024 se va relua Asia Express.

”Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona (Mona Segall, producătoare, n.r) a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America.

ADVERTISEMENT

A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au explicat surse din Antena 1 pentru Cancan.

ADVERTISEMENT