Sport

Când va redeveni Dinamo o forță în SuperLiga. Eugen Voicu: ”Prioritatea este să ieșim din insolvență”

Eugen Voicu a vorbit despre situația în care se află Dinamo în acest moment și le-a explicat fanilor când să se aștepte ca favoriții să devină o forță în SuperLiga.
15.09.2023 | 10:56
Cand va redeveni Dinamo o forta in SuperLiga Eugen Voicu Prioritatea este sa iesim din insolventa
Eugen Voicu a vorbit despre situația în care se află Dinamo în acest moment și le-a explicat fanilor când să se aștepte ca favoriții să devină o forță în SuperLiga
ADVERTISEMENT

”Câinii” au revenit în primul eșalon, iar situația clubului pare să se îmbunătățească vizibil de când a fost preluat de Red&White. Planul de reorganizare a fost aprobat și așa s-a scăpat de aproape cinci milioane de euro datorie.

Eugen Voicu, detalii despre situația lui Dinamo

Chiar dacă fanii așteaptă ca de acum înainte să curgă lapte și miere, Eugen Voicu a explicat faptul că mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct și vor mai trece câțiva ani până când Dinamo va reveni în elita fotalului românesc.

ADVERTISEMENT

”Cred că trebuie să vorbim de doi-trei ani. Oamenii de aici trebuie să înceapă să interacționeze împreună, să construiască. Trebuie să investim în baza de la Săftica, să facem multe amenajări acolo, pentru a duce la alte standarde baza de pregătire.

Trebuie să obținem și partea de bază care nu mai aparține în prezent de Dinamo. Pe partea de logistică, sunt foarte multe lucruri de făcut. Noi, astăzi, nici nu putem cumpăra jucători, nu avem buget pentru asta.

ADVERTISEMENT

Nu putem face multe tipuri de investiții. Prioritatea e să susținem buna funcționare a companiei și să ieșim cât de repede putem din insolvență”, a declarat Voicu, pentru playsport.ro.

Burcă e de neclintit la Dinamo

Eugen Voicu a vorbit și despre situația lui Ovidiu Burcă și a dezvăluit că nici nu concepe să se despartă de antrenorul care a readus-o pe Dinamo în SuperLiga. ”Nu vrem să renunțăm la Burcă. Va continua cel puțin 3 ani de zile, el va fi artizanul părții tehnice, ne-a ajutat enorm până acum.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă are anvergura necesară pentru a conduce clubul, categoric! Se va dezvolta în continuare alături de club. Am văzut că e un antrenor foarte interesat de ceea ce se întâmplă în fotbal în momentul de față”, a spus Voicu.

Administratorul judiciar al ”câinilor”, Răzvan Zăvăleanu, a afirmat că datoriile nu mai sunt atât de mari după aprobarea planului de reorganizare și că toată lumea așteaptă din partea acționarilor să scoată echipa cât mai repede din insolvență, mai ales că nu este un scenariu imposibil.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă a făcut o analiză după primele meciuri ale stagiunii şi a spus că până în pauza de mercato din iarnă nu mai are nevoie de jucători, chiar dacă a fost nevoit să facă nişte compromisuri în această vară.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,26 este cota pentru ”peste 1,5 goluri” la meciul Dinamo – FCU Craiova

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților