Sport

Veste mare pentru Dinamo: „Sper să ieșim din insolvență până la finalul anului!”

Răzvan Zăvăleanu a dat o veste mare pentru fanii lui Dinamo și a spus că se poate ieși din insolvență chiar și în acest an.
04.09.2023 | 21:23
Veste mare pentru Dinamo Sper sa iesim din insolventa pana la finalul anului
Veste mare pentru Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar al „câinilor” a spus că sumele nu mai sunt mari și că toată lumea așteaptă din partea acționarilor să scoată echipa cât mai repede din insolvență, mai ales că nu este un scenariu imposibil.

Veste mare pentru Dinamo

Răzvan Zăvăleanu a dat o veste mare pentru fanii lui Dinamo și a spus că echipa ar putea ieși din insolvență chiar înaintea finalului de an: „Am mai întâlnit această situație la CFR Cluj, unii jucători au câștigat în primă instanță, dar la TAS au pierdut.

ADVERTISEMENT

Acești jucători care ar fi putut primi niște sume au fost înscriși legal la masa credală și au fost excluși printr-un plan de reorganizare.

Nu există șanse ca cineva să recupereze o sumă de bani după închiderea sentinței. Hotărârea nu e definitivă, dar e executorie. Se poate face apel, dar nu cred că se mai poate schimba ceva.

ADVERTISEMENT

Astăzi e mult mai ușor și probabil că se pot întâmpla lucrurile într-un interval de timp mai scurt. Dar mă așteptam ca situația să fie rezolvată de către acționari, pentru că e vorba despre Dinamo, un club de tradiție din România”.

„Dinamo respiră ușurată!”

„Am vorbit ieri cu domnul Voicu și dumnealui mi-a spus că dacă modificarea de plan trece, au soluțiile pentru a rezolva situația financiară de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Astăzi Dinamo respiră ușurată, pentru că nimeni nu își dorește ca procedura să mai dureze trei ani, sumele nu sunt mari și toată lumea se așteaptă să fie plătite cât mai repede”, a continuat Răzvan Zăvăleanu.

„Eu știu despre ce sume de bani este vorba, dar acționarii ar trebui să vorbească. Eu din ce am discutat cu acționarii, am înțeles că până la finalul anului încearcă să închidă procedura, adică să iasă din insolvență.

ADVERTISEMENT

Este fezabil, iar decizia de astăzi este favorabilă. Eu cred că Dinamo trebuie să se îndrepte spre performanță, nu doar să depășească insolvența”, a mai spus administratorul judiciar al lui Dinamo.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 4.25 este cota pentru ”1/1” la meciul Dinamo – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT