Sport

„Când visăm împreună, ne adunăm împreună!”. FRF a lansat noul imn al naționalei pentru EURO 2024. Video

România s-a calificat la turneul final de fotbal din Germania după o pauză de aproape 8 ani. Pentru a sărbători această reușită, FRF a decis să lanseze un nou imn.
16.04.2024 | 15:00
Cand visam impreuna ne adunam impreuna FRF a lansat noul imn al nationalei pentru EURO 2024 Video
„Când visăm împreună, ne adunăm împreună!" FRF a lansat noul imn al naționalei pentru EURO 2024. Video. Sursa foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

România s-a calificat la Campionatul European de Fotbal din Germania după o pauză de aproape 8 ani. Pentru a celebra această realizare, Federația Română de Fotbal a decis să lanseze un nou imn pentru echipa națională în vederea promovării a turneului final.

„Când visăm împreună, ne adunăm împreună!”

La această campania s-a alăturat și canalul de televiziune PRO TV, canal care va transmite turneul final din Germania în această vară. În videoclipul postat pe rețelele de socializare pot fi observate personalități celebre din țara noastră precum: Smiley, Andra, Andreea Esca, Cătălin Măruță sau Pavel Bartoș.

ADVERTISEMENT

”EURO 2024 este cel mai așteptat spectacol fotbalistic al acestui an! Toți ne dorim cu nerăbdare să trăim emoția revenirii naționalei la un turneu final, dar și să vedem cine va reuși să meargă până la capăt și să devină noua campioană europeană.

Și de această dată, toți pasionații de fotbal vor putea urmări fiecare meci la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, de oriunde ar fi. Iar surprizele nu se opresc aici – alături de FRF, lansăm de astăzi o campanie specială de promovare a EURO 2024”, a declarat Antonii Mangov, directorul de programare.

ADVERTISEMENT

Vezi mai jos noul imn al naționalei pentru EURO 2024

„Imnul Naționalei este mai mult decât o simplă melodie”

„Imnul Naționalei este mai mult decât o simplă melodie; este o expresie a unității și a dorinței noastre comune de a susține tricolorii.

Prin campania „Când visăm împreună, ne adunăm împreună”, ne propunem ca alături de PRO TV să îmbinăm pasiunea pentru fotbal cu spiritul de comunitate, aducând suporterii mai aproape de echipa națională și contribuind la crearea unei atmosfere de susținere necondiționată pentru jucătorii noștri.

ADVERTISEMENT

Ne dorim ca vara acestui an să fie una în care să ne bucurăm de cea mai mare sărbătoare fotbalistică, iar acest imn să devină un simbol al mobilizării noastre colective”, a spus Iulia Cuciurean, șeful de marketing al Federației Române de Fotbal.

Thomas Hitzlsperger crede în șanele României la EURO 2024: „Sunt optimist că vor trece de grupe”

Fostul jucător de fotbal german, Thomas Hitzlsperger, care în prezent este și ambasador al turneului final din Germania, este optimist în șansele României de a trece de faza grupelor la Campionatul European din această vară.

ADVERTISEMENT

“Felicitări României pentru calificarea la turneul final de pe primul loc în grupa preliminariilor. Iar când mă uit la celelalte echipe din grupa de la EURO, Belgia, Slovacia și Ucraina, pot să spun că sunt optimist în ceea ce o privește șansele pe care le are România de a trece mai departe.

Nu pot să fac comentarii în ceea ce privește jucătorii. știu că pot fi probleme atunci când ai jucători în cele mai bune campionate dar nu prea joacă. Nu vreau să dau sfaturi. Însă faptul că România a câștigat grupa din calificări cu doar 5 goluri primite transmite un mesaj puternic înaintea Campionatului European.

Așa că presupun că echipa este unită și stabilă, pentru că o apărare bună îți poate oferi succes la un turneu final, dar nu pot să fac comentarii legate de vreun jucător anume”, a declarat Thomas Hitzlsperge.

ADVERTISEMENT
Tags: