Sporturi

Canelo Alvarez, scandal de 300 de milioane de euro cu gigantul DAZN! Ce s-a întâmplat

06.11.2020 | 21:17
Canelo Alvarez scandal de 300 de milioane de euro cu gigantul DAZN Ce sa intamplat
ADVERTISEMENT

Superstarul din box, Canelo Alvarez, a intrat într-un scandal cu gigantul DAZN pentru o sumă de aproximativ 300 de milioane de euro. Mexicanul a devenit liber de contract după ce firma de streaming a eșuat în a-i asigura acestuia condițiile contractuale. 

Canelo semnase contractul cu DAZN în octombrie 2018 însă luptele promise nu s-au mai concretizat, în 2020 ambele partide fiind anulate din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă sportivul a intentat un proces la finalul căruia managerul său a declarat că Alvarez a devenit liber de contract.

Canelo Alvarez scandal de 300 de milioane cu DAZN

Cvadruplul campion mondial, Canelo Alvarez, a intentat procesul în luna septembrie a acestui an vizați fiind cei din trustul DAZN, managerul Oscar De La Hoya și Golden Boy Promotions.

ADVERTISEMENT

După două luni de bătălii legale managerul lui Canelo, Eddy Reynoso, a anunțat pe o rețea de socializare că treburile s-au rezolvat iar sportivul din Mexic a devenit liber de contract: “Începând de azi, 6 noiembrie, Canelo este liber de contract, așadar suntem gata să continuăm cariera în box” a transmis Reynoso.

În septembrie, Alvarez declara: “Am intentat procesul pentru a reveni în box și a oferi fanilor mei spectacolul pe care îl merită. Pound-for-pound sunt numărul 1 în lume, nu mă tem de nici un adversar. Nu am să permit greșelile nimănui pentru a mă ține departe de ring”.

ADVERTISEMENT

Canelo Alvarez gata de revenire

Campionul mondial are câteva opțiuni pentru revenirea în ring, având la dispoziție câteva nume pentru următoarea sa luptă. Billy Joe Saunders, Callum Smith și Errol Spence jnr sunt doar câteva dintre numele vehiculate ca și potențiali adversari pentru Alvarez.

“În toată această perioadă am muncit extrem de mult, în sală și nu numai, pentru a ajunge într-o formă fizică de exceptie, gata de luptă chiar în acest an. Se va realiza! În scurt timp voma anunța data, oponentul și locația unde va avea loc.

ADVERTISEMENT

Ne vom întoarce mai puternici decât oricând, astfel încât să demonstrăm că boxul din Mexic este cel mai bun. Mulțumim tuturor care au avut răbdarea și înțelegerea în această perioadă de timp.” a fost comunicatul transmis de staff-ul lui Canelo Alvarez.

 

ADVERTISEMENT