Life

Cansu Dere, primele imagini după ce s-a spus că a dispărut în urma cutremurului din Turcia. Cum a fost surprinsă actrița

Cansu Dere, primele fotografii după ce s-a vehiculat că a murit în seismul din Turcia. Cum a apărut protagonista din Ezel.
12.02.2023 | 13:15
Cansu Dere primele imagini dupa ce sa spus ca a disparut in urma cutremurului din Turcia Cum a fost surprinsa actrita
Cansu Dere, primele fotografii după ce s-a vehiculat că a murit în seismul din Turcia. Cum a apărut protagonista din Infidelul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Modelul în vârstă de 42 de ani apare în primele imagini după ce s-a spus că a dispărut în urma cutremurului din Turcia. Cum a fost surprinsă actrița care a interpretat roluri memorabile în mai multe seriale de televiziune.

Cansu Dere, primele fotografii după ce s-a vehiculat că a murit în seismul din Turcia. Cum a apărut protagonista din Infidelul

Cansu Dere este una dintre actrițele care a reușit să intre în sufletele oamenilor de pretutindeni și nu este de mirare că aceștia doresc să știe ce se întâmplă cu ea, mai ales după ce s-a vehiculat că a murit în seismul din Turcia.

ADVERTISEMENT

Ultima postare făcută de șatenă este cu o lună înainte de cutremurul din 6 februarie 2023, internauții intrând în panică când au văzut că nu mai este activă în mediul virtual. Din fericire, actrița este teafără și nevătămată.

Într-o filmare distribuită pe TikTok, fosta Miss Turcia apare în timp ce ajută oamenii aflați în nevoie. Din imagini reiese că este alături de colegii săi și că se numără printre persoanele care ajută la strângerea de fonduri și ajutoare pentru victimele seismului.

ADVERTISEMENT

„Cansu Dere trăiește, nu a murit în urma cutremurului, ea ajută alături de ceilalți actori, doar că nu postează! Mulțumesc, Doamne!”, este mesajul încărcat de emoție care apare pe rețelele de socializare.

Vestea a fost confirmată și de jurnalista Birsen Altuntaş. Presa din Turcia susține că protagonista din serialul Infidelul va avea o emisiune pe toate canalele de televiziune săptămâna următoare împreună cu Halit Ergenç, Yılmaz Erdoğan, Șahan Gökbakar, Ata Demirer, Can Yaman și Demet Özdemir.

ADVERTISEMENT

„Disney Plus oferă un ajutor financiar uriaș pentru zona afectată de cutremur. S-a aflat că Disney Plus și FOX se pregătesc pentru ajutorarea zonei afectate de cutremur încă din 7 februarie”, este anunțul jurnalistei, pe Instagram.

Mai mult decât atât, compania este dispusă să ofere un sprijin financiar în valoare de 1 milion de dolari, circa 19 milioane de TL, pentru a ajuta victimele cutremurului de 7,8 grade pe scara Richer în care au murit sute de persoane.

ADVERTISEMENT
@a_johankaaaaaalakatos21Cansu Dere életben van,nem halt meg a földrengésbe ,ő is segít a többi színészekkel, csak ő nem posztol! Twitteren fent amit egy hölgy osztott meg hogy életben van ,és velük együtt segitennek a bajba jutottatokon!!!!!!Istenek hála!!🙏❤️

♬ Einaudi: Experience – Ludovico Einaudi & Daniel Hope & I Virtuosi Italiani

Cansu Dere, probleme pe bandă rulantă

Cansu Dere a trecut prin momente grele în ultima perioadă, după ce s-a luptat cu probleme de sănătate, fiind diagnosticată cu toxiinfecție alimentară. Îndrăgita actriță din Infidelul nu a putut să fie prezentă la un festival de film din această cauză, deși trebuia să fie premiată.

Din păcate, neplăcerile au continuat pentru vedeta din Turcia. Locuința sa din Istanbul a fost curprinsă de un incendiu, artista din Infidelul reușind să nu pățească nimic. Pagubele materiale s-au dovedit a nu fi foarte mari.

ADVERTISEMENT