ADVERTISEMENT
Life

Cântăreața Antonia, criticată dur de Iulia Albu: ”O arde prost”

Autor: Alexa Serdan | 06.07.2020 | 11:29
Cântăreața Antonia, criticată dur de Iulia Albu: ”O arde prost”
Cântăreața Antonia, criticată dur de Iulia Albu: ”O arde prost”. Sursa foto: Instagram.com

Antonia este una dintre mai apreciate vedete fiind inclusă în topul celor mai frumoase femei din lume, însă cu toate acestea nu a trecut neobservată de ochiul critic al Iuliei Albu, designerul care a luat de-a lungul timpului în vizor toate ținutele doamnelor.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață a fost trasă la răspundere pentru că apare cu manichiura neîngrijită, în mediul online. Este vorba de o imagine de pe Facebook în care artista face reclamă unor bijuterii foarte prețioase, mai exact cu diamante.

„Antonia «o arde» prost cu manichiura nefăcută de minim o lună într-o reclamă la bijuterii cu diamante”, a spus Iulia Albu despre frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Antonia, sub lupa nemiloasă a Iuliei Albu

„Da, Antonia este o femeie frumoasă cu o manichiură urâtă şi cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică. Sub sloganul «este momentul tău să străluceşti şi să te simţi frumoasă», femeile din România, cărora mai nou li se spune prin reclamă pe tv că nu este necesar să pună vată peste absorbant…

Ar trebui probabil să înţeleagă că este ok să îşi facă manichiură o dată la două luni atâta timp cât arata ca Antonia şi poartă diamante. 

ADVERTISEMENT

Şi, bineînţeles, când le găteşte Alex Velea fiecare clătită în altă tigaie. Sau cum?”, a continuat celebra creatoare de modă, Iulia Albu, despre aspectul neîngrijit al manichiurii Antoniei, relatează okmagazine.ro.

Antonia, criticată și în trecut de Iulia Albu

Frumoasa cântăreață nu este la prima „abatere” de acest gen fiind criticată și în trecut de Iulia Albu. Creatoarea de modă nu a fost deloc impresionată de una dintre aparițiile Antoniei, legându-se nu de ținuta acesteia, ci mai degrabă de postura pe care a avut-o.

ADVERTISEMENT

„Antonia revoluționează fotografia de pițipoancă, renunțând vehement la ficus și selfie-urile în baie, teritoriu deja revendicat de către Alex Velea.

Nu că nu ar arăta bine în outfit-ul animal print și cu perdeaua în «fund-al»”, a scris la un moment dat Iulia Albu pe site-ul personal despre imaginea în care artista apărea într-un costum de baie întreg cu animal print, informează avantaje.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!