Life

Cântăreața celebră din România care nu vrea să fie mireasă: ”Nu sunt cu nunțile”

Artista renumită din țara noastră care nu vrea să îmbrace rochia de mireasă. Vedeta a dezvăluit de ce a luat această decizie.
11.10.2023 | 21:00
Cantareata celebra din Romania care nu vrea sa fie mireasa Nu sunt cu nuntile
Artista renumită din țara noastră care nu vrea să îmbrace rochia de mireasă. Vedeta a dezvăluit de ce a luat această decizie. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața celebră din România care nu vrea să fie mireasă. „Nu sunt cu nunțile”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni TV. Interpreta de muzică de petrecere a devenit cunoscută după ce a lansat o piesă care a rupt topurile muzicale.

Artista renumită din țara noastră care nu vrea să îmbrace rochia de mireasă. Vedeta a dezvăluit de ce a luat această decizie

Carmen Chindriș este artista renumită din țara noastră care nu vrea să îmbrace rochia de mireasă. Vedeta a dezvăluit că nu s-a gândit la ziua cea mare, așa cum fac majoritatea fetelor în anii copilăriei sau în adolescență.

ADVERTISEMENT

Solista, care interpretează melodia Ziua în care tu m-ai sărutat, nu a vorbit niciodată despre viața personală și nu se știe dacă are un partener de viață. Uimirea și mai mare a fost accentuată, însă, de ultima sa declarație.

„Dacă aș fi mireasă eu? Habar n-am, nu m-am gândit niciodată. Nu e neapărat o dorință de-a mea. Nu am dorințe din astea. Nicio treabă. Nu sunt cu nunțile, nu sunt cu opulența.

ADVERTISEMENT

Nu sunt. Așa mă simt cel mai bine”, a mărturisit Carmen Chindriș într-un show de televiziune, scrie wowbiz.ro. Solista formației Taraful Rutenilor crede că anumite lucruri se întâmplă de la sine, nu se caută.

Carmen Chindriș, cântăreață de muzică de petrecere
Carmen Chindriș nu se gândește la căsătorie. Sursa foto: Instagram.com

Carmen Chindriș, discretă cu viața privată

Carmen Chindriș nu a fost văzută niciodată purtând verighetă și de aici oamenii au tras concluzia că nu are soț. Acest lucru a fost scos la iveală tot pe micile ecrane, curiozitatea venind din partea actorului Romică Țociu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cântăreața de muzică de petrecere a explicat de ce a ales să fie discretă cu viața privată. Se cunosc puține amănunte inclusiv despre profesia pe care o are, dar și despre copilăria petrecută la Sighetul Marmației.

„Prefer să nu vorbim despre lucrul ăsta, pentru că nu mi se pare relevant deloc. Noi toți vrem să ne prezentăm ca artiști. Asta e munca noastră, asta facem și nu are rost. Nu e ceva interesant de povestit.

ADVERTISEMENT

Dacă va fi și voi simți eu să zic o chestie, o să zic, dar așa nu… nu am nimic interesant de zis”, a spus Carmen Chindriș la un moment dat, conform revistei viva.ro. Vedeta a început să cânte de la vârsta de 7 ani.

ADVERTISEMENT