Life

Cântăreața Ruby, prinsă în războiul din Israel! Ce s-a întâmplat când a intrat în direct la Antena 3 CNN

Cântăreața Ruby se află în Israel, țară în care s-a decretat stare de război după atacul cu rachete al grupării teroriste Hamas.
07.10.2023 | 16:16
Cantareata Ruby prinsa in razboiul din Israel Ce sa intamplat cand a intrat in direct la Antena 3 CNN
Ruby, prinsă în războiul din Israel. Foto: Instagram/ YouTube Live Firstpost
ADVERTISEMENT
07-10-2023
13:19

Și Raluka și Ana Baniciu se află în Israel

Alte două artiste din România, Raluka și Ana Baniciu, se află în Israel. Cântărețele au scris pe conturile lor de Instagram la ce au fost martore în Tel Aviv. Au auzit mai multe bubuituri, timp de aproximativ trei ore și, la fel ca Ruby, și ele s-au panicat.

„Ne-am trezit cu sirenele peste tot și de 3 ore auzim bombe. Bubuie în aer din câteva minute în câteva minute. E foarte ciudată senzația. Doamne! E o energie foarte ciudată în Tel Aviv. Nu sunt oameni aproape deloc pe stradă, sunt 3-4 oameni care merg și ei, probabil, spre case. Nu se mai aud bubuieli de aproape o oră. Deocamdată e liniște și pace. Să vedem ce se întâmplă de acum în colo. Să sperăm că totul va fi bine”, a scris Raluka pe Instagram.

„Nu știm dacă racheta sau bomba, ce a fost ea, a avut explozie în cer sau pe pământ. Aici nu se vede nimic că arde sau fum. Am crezut că la ei e o chestie care se întâmplă mai des, dar am aflat acum, în ultima oră, că asta nu e o chestie comună. Ce s-a întâmplat azi, nu s-a mai întâmplat niciodată în Israel. Nu știu cum am nimerit fix noi în momentul ăsta”, a spus Ana Baniciu, prietentă cu Raluka.

Artista Ruby se află în Israel, țară care se află de câteva ore bune în stare de război. Cântăreața a povestit  ce se întâmplă în statul evreu, într-o intervenție telefonică în direct la Antena 3 CNN.

Ruby, prinsă în războiul din Israel

Israelul a fost atacat cu mii de rachete în sudul țării de teroriștii grupării Hamas. Situația beligerantă din statul evreu a captat, în câteva ore, atenția înregii lumi. Zeci de persoane, civili, au murit în urma atacului Hamas și alte sute sunt rănite până la această oră.

ADVERTISEMENT

În țara în care domnește panica și teama se află și una din cele mai cunoscute românce, cântăreața Ruby. Vedeta a fost sunată de postul de știri Antena 3 CNN pentru a afla în primul rând dacă e teafără și care e atmosfera din Israel, iar după ce vedeta începuse să povestească, legătura telefonică s-a întrerupt din senin.

Ruby a dezvăluit că toată populația, inclusiv turiștii, au primit înștiințare că trebuie să se izoleze, căci există riscul de rănire chiar și de la rămășițele rachetelor.

ADVERTISEMENT

„Fiecare casă înțeleg că are un buncăr undeva”

„Suntem în vacanţă pentru câteva zile. Mâine ar fi trebuit să zburăm înapoi către ţară. În zona în care suntem noi, toată lumea s-a izolat. Am fost anunţaţi să ne izolăm. Fiecare casă înţeleg că are un buncăr undeva, iar noi avem chiar în apartamentul în care stăm o cameră tip bucăr.

Toată lumea s-a izolat. De dimineaţă am fost la micul-dejun când am şi aflat ce se întâmplă de la nişte prieteni din România şi toată lumea a ieşit afară din hotel şi s-a uitat pe cer, erau urme ale rachetelor.

ADVERTISEMENT

Ni s-a spus să ne adăpostim oricum pentru că sunt rămăşiţe ale rachetelor care ne pot răni”, a apucat să dezvăluie Ruby, la Antena 3 CNN.

„Nu știm exact cu ce ne confruntăm”

„Pare ireal, nu putem procesa ce se întâmplă pentru că la noi în ţară lucruri de acest gen nu se întâmplă şi este ceva complet nou. Nu ştim exact cu ce ne confruntăm.

ADVERTISEMENT

Habar nu avem (n.r. cum ne întoarcem în ţară) pentru că am văzut cum au ţintit rachetele către aeroport şi nu ştiu ce zone, e foarte multă agitaţie aici. Nu ştim cum se va întâmpla.

Mi-e şi frică să mă urc acum în avion. În seara asta, aveam un concert care s-a anulat”, a completat cântăreața.

ADVERTISEMENT