Life

Ruby, bătută de Cristi Mitrea: ”Preparată, puțin, în sânge”! Ce reclamă vedeta

Ruby a fost agresată fără milă de Cristi Mitrea! FANATIK are toate detaliile despre scenele văzute de toată lumea. Artista spune tot!
12.09.2023 | 17:27
Ruby batuta de Cristi Mitrea Preparata putin in sange Ce reclama vedeta
Ruby și Cristi Mitrea, scene violente într-o producție cinematografică. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ruby a fost filmată în timp ce era agresată de Cristi Mitrea! Cântăreței i s-a promis din partea sportivului că va fi preparată ”în sânge” într-o scenă văzută deja de foarte mulți oameni!

Ruby, bătută de Cristi Mitrea în filmul „Băieți deștepți”

Nu e cazul să vă panicați, căci e vorba despre o secvență dintr-un film care va apărea în cinematografele din România pe 13 octombrie! Cei doi joacă în pelicula „Băieți deștepți”, iar despre această provocare, artista a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK!

ADVERTISEMENT

Cristi Mitrea a publicat pe pagina sa de Instagram un teaser în care nu se poartă tocmai frumos, galant, ca un domn adevărat cu focoasa brunetă! Dimpotrivă, o agresează fără milă în timp ce vorbește cu cineva la telefon și spune următoarele cuvinte: „Șefule, am o surpriză pentru tine! Am prins o păsărică călătoare! Cum facem? Ți-o aduc cu tot cu bagaje sau preparată puțin în sânge, așa?”.

Pentru mai toată lumea, e evident cam despre ce ar fi vorba în această nouă producție românească. FANATIK a contactat-o pe Ruby pentru a oferi câteva detalii despre rolul ei și cum a ajuns să fie la cheremul lui Cristi Mitrea în film.

ADVERTISEMENT
băieți deștepți afiș actori: ruby, sergiu costache, cristi mitrea etc.
Afișul filmului „Băieți deștepți”, în care joacă Ruby și Cristi Mitrea, printre alții

Cântăreața a dezvăluit, pentru FANATIK, cum a ajuns să joace în această producție

Până să ne spună despre rolul ei, Ruby ne-a mărturisit că nu a participat la vreun casting pentru acest film. A fost sunată special pentru a se alătura proiectului. Producătorii au crezut foarte mult în talentul ei, iar carismatică muziciană nu i-a dezamăgit absolut deloc! Ba chiar, putem spune că a întrecut așteptările!

„Sunt foarte încântată, foarte nerăbdătoare și foarte entuziasmată de ocazia pe care am avut-o să joc. Sunt mulți actori consacrați în această producție. Sunt câțiva artiști care au avut șansa să participe la filmul acesta.

ADVERTISEMENT

E o veste bună pentru mine și o realizare cu care mă mândresc. Am primit un telefon în care mi s-a spus că ar dori producătorii să mă vadă pentru un film. Am mers pentru o probă.

Au fost foarte mulțumiți de mine, pentru că îmi dau de fiecare dată silința și vreau să impresionez, mai ales atunci când mi se propune ceva nou. Ce-i al meu e pus deoparte!”, a dezvăluit Ruby despre filmul în care joacă alături de Cristi Mitrea, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Iar acum… să aflăm ce fel de personaj are Ruby! În „Băieți deștepți”, vedeta reclamă dreptatea și luptă pentru asta! Acesta e punctul în care artista se regăsește, de altfel, în personajul interpretat.

„O să fiu o fată bună rău sau bună rea!”

„O să fiu o fată bună rău sau bună rea! Ca și în viața reală în rolul ăsta e vorba despre lupta pentru dreptate, pentru ce este bine. Chiar dacă este un rol controversat. Va avea multe părți bune. Are, de fapt, multe părți bune”, a mai spus Ruby, pentru FANATIK.

„Băieți deștepți” este un film românesc de acțiune-comedie în care o echipă de polițiști trebuie să revină la datorie pentru a investiga un mafiot care se ocupă cu traficul de droguri.  În acest film mai apar și alte nume sonore din showbiz, care nu au legătură cu actoria, dar și câțiva actori notabili.

Din distribuție mai fac parte Olimpia Melinte, Cristian Iacob, Sergiu Costache, Silviu Mircescu, Alex Velea, Dan Bursuc și Vali Vijelie. Vezi aici teaser-ul postat de Cristi Mitrea pe Instagram!

ADVERTISEMENT