Life

Cântăreața Seya s-a căsătorit cu iubitul ei. Cei doi vor deveni părinți chiar la finalul lunii

Cântăreața Seya trăiește cel mai probabil una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Aceasta s-a căsătorit și urmează să devină și mamă.
04.01.2023 | 20:57
Cantareata Seya sa casatorit cu iubitul ei Cei doi vor deveni parinti chiar la finalul lunii
Cântăreața Seya și soțul ei vor deveni părinți în doar câteva săptămâni. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru Seya, anul 2023 va fi unul într-adevăr fabulos. Cântăreața s-a căsătorit recent cu iubitul ei, iar la finalul lunii ianuarie, cei doi urmează să devină și părinți pentru prima oară.

Cântăreața Seya și soțul ei se pregătesc să devină părinți

Deși lucrurile au mers mai repede decât s-ar fi așteptat, Seya nu se plânge deloc. Într-un interviu acordat recent, aceasta a vorbit despre cererea în căsătorie, dar și despre gestul făcut de iubitul său.

ADVERTISEMENT

Deși cei doi planificaseră deja data pentru cununia civilă, artista nu se aștepta ca soțul ei să o mai ceară înainte cu o zi. Iubitul Seyei a venit cu un inel, iar răspunsul dat de artistă este evident.

Fiind însărcinată deja în opt luni, artista a fost extrem de emoționată, însă a trăit fiecare moment la maxim.

ADVERTISEMENT

”Noi planificasem deja data căsătoriei civile, numai că nu știam că o să mă ceară înainte cu o zi. Mi-a făcut o surpriză, a venit cu inelul. Nu aveam cum să nu zic „Da”.

Am fost plăcut surprinsă și el este fericit. Am fost puțin emoționată, pentru că sunt și însărcinată în opt luni. Luna aceasta, pe la sfârșit, ar trebui să nasc și m-am mișcat și mai greu”, a mărturisit Seya, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Seya nu va apela la ajutorul unei bone

Printre altele, cântăreața a vorbit și despre venirea pe lume a bebelușului. Seya se simte deja extrem de obosită, având în vedere că mai sunt doar săptămâni până când fetița lor va veni pe lume.

Artista a preferat să nu apeleze la o bonă și contează pe ajutorul mamei sale. Până atunci însă, haosul predomină.

ADVERTISEMENT

Seya spune că încă nu a fost pregătită camera celei mici și de asemenea, este destul de mare agitație în casă.

”Nu m-am pregătit, pentru că imediat vine ideea, iese și clipul. Nu am bonă, o am pe mama. Camera nu este pregătită, este haos la noi.

Am câteva (n.r. haine pentru bebeluș), am zis să nu iau prea multe, pentru că va crește repede”, a mai povestit ea, pentru sursa citată.

Artista a mai adăugat că își dorește să nască pe cale naturală, astfel încât să se poată recupera cât mai repede. Totodată, ea a mai dezvăluit și că se teme de momentul nașterii.

Amintim și că și cântăreața Cristina Bălan a devenit mamă chiar la final de an. Aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

ADVERTISEMENT