Life

Cristina Bălan a născut! Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară

Cristina Bălan a născut o fetiță. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară, ea dând naștere unei bebelușe sănătoase.
30.12.2022 | 18:40
Cristina Balan a nascut Vedeta a devenit mama pentru a treia oara
Cristina Bălan a născut! Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară Foto Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cristina Bălan a născut cel de-al treila copil al său. Vedeta mai are acasă doi băieți, iar acum familia ei este completă cu o fetiță.

Cristina Bălan a născut o fetiță, vineri

Cristina Bălan a născut o fetiță perfect sănătoasă, după temerile sale că ceva ar putea merge greșit, după experiența primei sale sarcini.

ADVERTISEMENT

Dar nu a fost cazul de așa ceva, iar Cristina Bălan a născut în dimineața zilei de vineri o copilă sănătoasă tun. Și mama și bebelușul se simt foarte bine și se recuperează după naștere, după cum relatează Cancan.

Cristina Bălan este mamă pentru a treia oară, ea având deja acasă doi băieți de aproape zece ani. Matei și Toma au fost diagnosticați cu sindrom Down.

ADVERTISEMENT

Cristina Bălan a trecut prin clipe grele după diagnosticul băieților ei

Cristina Bălan a mărturisit că a trecut prin cea mai cumplită perioadă din viața ei după ce a născut și a aflat că băieții ei au sindrom Down.

Vestea că va deveni mămică pentru prima dată și chiar că va avea gemeni a fost umbrită de faptul că la o ecografie s-a descoperit că unul dintre gemeni putea să aibă sindromul, de la 24 de săptămâni.

ADVERTISEMENT

Vedeta a decis să meargă mai departe cu sarcina, chiar dacă a fost acuzată de mulți că trebuia să facă avort pentru că va chinui copiii pentru că sunt bolnavi.

Cristina Bălan mai spunea că a fost acuzată și că a născut „copii defecți” și că a adus un minus societății pentru că lumea nu avea nevoie de niște copii cu nevoie speciale.

ADVERTISEMENT

„Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. A durut.

Când se spune despre mine nu mă doare atât de tare, cum mă doare când se spune despre copilul meu.

Aici este călcâiul lui Ahile al meu. Este foarte dificil. Nu cred că sunt singura care simte așa. Orice părinte care este conectat cu copilul lui și l-a adus pe lume din dragoste și dintr-o chemare firească, simte la fel”, a mai spus cântăreața în emisiunea de pe YouTube „În Oglindă”.

ADVERTISEMENT