Fotbal intern

„Căpcăunul” Fabbiani a recunoscut care a fost cea mai mare greutate pe care a avut-o. Fostul jucător al CFR-ului se va retrage la sfârșitul sezonului

10.12.2019 | 20:50
„Căpcăunul” Fabbiani a recunoscut care a fost cea mai mare greutate pe care a avut-o. Fostul jucător al CFR-ului se va retrage la sfârșitul sezonului
Cristian Fabbiani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Căpcăunul” Fabbiani se va retrage la sfârșitul sezonului din fotbal și a dezvăluit care a fost cea mai mare greutate pe care a avut-o de-a lungul carierei. Fostul atacant al CFR-ului a explicat pentru „tntsports.com” că nu a vrut să respecte sfaturile medicilor și antrenorilor pentru a trăi viața la maxim.

„Căpcăunul” Fabbiani a vorbit despre greutatea sa

Cristian Fabbiani, fostul atacant al lui CFR Cluj, a dezvăluit care a fost cea mai mare greutate pe care a avut-o în cariera sa de fotbalist: După ce m-am întors din Europa am început să iau mult în greutate, dar niciodată nu m-a împiedicat să joc bine”.

ADVERTISEMENT

„De multe ori a fost un atuu, probabil pentru abilitatea mea de a ști cum să-mi folosesc corpul. În 2010, la All Boys, cred că am fost cel mai gras și am început după să mai slăbesc”, a continuat Fabbiani.

„În acel sezon, cântăream 122 de kilograme, dar mi-a plăcut viața. Din punctul meu de vedere, viața este pentru a fi trăită, iar eu chiar m-am bucurat de ea. Mulți fotbaliști nu au mâncat ce mâncan eu”, a glumit „El ogro”.

ADVERTISEMENT

Problemele lui Fabbiani de la CFR Cluj: „Îşi lua câte zece kurtos kolacs în fiecare seară”

Cristian Fabbiani a jucat la CFR Cluj în sezonul 2007-2008, iar Iuliu Mureșan a povestit niște întâmplări amuzante cu atacantul argentinian: „În Ardeal sunt nişte kurtos kalacs, cu miere, cu zahăr…Eram într-o parcare la un supermarket şi era un chioşc de acest gen, iar Fabbiani a dat de kurtos”.

„A mâncat, i-a plăcut şi apoi am plecat. După câtva timp îmi spune vânzătorul că Fabbiani îşi ia câte zece în fiecare seară! Noi nu înţelegeam de ce nu slăbeşte, că-l puneam la dietă şi nu-i scădea deloc burta, dar el comanda câte zece pe seară”, a mai spus Mureșan.

„Mai drăguţ e că pleacă Fabbiani de la CFR şi după o lună de zile au dispărut şi oamenii cu chioşchiul respectiv…Ca să aflu că Fabbiani i-a dus în Argentina şi-a făcut patru chioşcuri şi a avut mare succes cu afacerea cu kurtos în Argentina”, a continuat fostul președinte al clujenilor.

ADVERTISEMENT

Vă daţi seama de ce s-a îngrăşat! S-a lăsat şi de fotbal, dar era un jucător foarte talentat, foarte bun”, a încheiat Iuliu Mureșan.

  • 350.000 de euro este cota de piață a lui Cristian Fabbiani, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri