News

Carambol masiv pe o șosea din Germania. Mai mulți morți și răniți după o coliziune cu 40 de mașini implicate

Un carambol mortal, cu zeci de mașini implicate, s-a produs pe o autostradă din Germania. Accidentul s-a soldat cu mai mulți morți și răniți.
25.03.2024 | 11:48
Carambol masiv pe o sosea din Germania Mai multi morti si raniti dupa o coliziune cu 40 de masini implicate
Accident deosebit de grav în Germania: mai mulți morți și răniți după un carambol cu 40 de mașini. Operațiune majoră de salvare. Sursa foto: Crucea Roșie Bavareză / X / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un carambol cu zeci de mașini implicate s-a produs pe o autostradă din Germania. Acest grav accident s-a soldat cu mai mulți morți și răniți. A fost o adevărată desfășurare de forțe a serviciilor de urgență

Accident deosebit de grav în Germania: mai mulți morți și răniți după un carambol cu 40 de mașini. Operațiune majoră de salvare

Tragedia rutieră din Germania a avut loc duminică după-amiaza, pe o autostradă din apropierea oraşului Würzburg, situat în landul Bavaria (sud-est). Aici, două persoane au murit şi 31 au fost rănite, după mai multe ciocniri în lanț, în care au fost implicate aproximativ 40 de vehicule.

ADVERTISEMENT

Și-au pierdut viața o femeie în vârstă de 52 de ani şi un copil de doar doi anișori. Ambele victime au murit pe loc. Crucea Roșie Bavareză a raportat că, din cele 31 de persoane care au fost rănite în accident, patru sunt în stare gravă.

Autoritățile locale au decis ca autostrada unde s-a petrecut carnagiul să fie închisă pe sensul spre Nurnberg până luni dimineață. Conform presei din Germania, care citează datele oferite de poliție, evenimentul tragic a fost rezultatul a trei accidente separate.

ADVERTISEMENT

Primul accident a avut loc în jurul orei locale 16:00. În el au fost implicate 17 automobile, care s-au ciocnit unul de celălalt. În urma sa, doi oameni au fost grav răniţi şi alţi nouă au suferit răni uşoare.

În scurt timp, la câteva sute de metri mai în spate, alte maşini s-au ciocnit în lanţ. S-a întâmplat asta din cauza unor automobile din faţă care frânau pentru a evita primul eveniment.

ADVERTISEMENT

Acest al doilea impact a fost cel mai tragic. Trei mașini au luat foc, o femeie şi un copil decedând pe loc. De asemenea, trei persoane au fost grav rănite şi 11 au suferit răni minore, relatează DW.com.

După o jumătate de oră s-a produs un alt accident. Atunci, trei maşini au fost implicate într-o ciocnire soldată cu alte persoane rănite. La locul carambolului am asistat la o adevărată desfășurare de forțe.

ADVERTISEMENT

În imaginile publicate pe site-urile de socializare se pot observa mai multe echipaje de poliție, pompieri şi ambulanță. Din datele Crucii Roşii Bavareze, aflăm că la intervenție au participat şi trei elicoptere.

ADVERTISEMENT