News

Care au fost ultimele cuvinte ale turistei ucise de rechin în Egipt. Ce i-a spus soțului său

O femeie din Austria aflată în vacanță în Egipt a murit, vineri, ucisă de un rechin. S-a aflat care au fost ultimele cuvinte ale turistei transmise soțului său înainte de tragedie.
03.07.2022 | 17:06
Care au fost ultimele cuvinte ale turistei ucise de rechin in Egipt Ce ia spus sotului sau
Care au fost ultimele cuvinte ale femeii ucise de rechin în Egipt. Turiștii din zonă nu au mai putut face nimic. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O turistă austriacă a murit după ce a fost atacată de un rechin, în timp ce înota în Marea Roșie. Drama a avut loc vineri, într-o faimoasă stațiune din Egipt.

Care au fost ultimele cuvinte ale femeii ucise de rechin în Egipt. Turiștii din zonă nu au mai putut face nimic

Atacul mortal al rechinului a avut loc în stațiunea Sahl Hasheesh din Egipt, pe plaja hotelului în care femeia era cazată, într-o locație unde turiștii fac scufundări la mică adâncime.

ADVERTISEMENT

Femeia de 68 de ani, deși grav rănită, a ajuns la țărm unde a fost preluată de o ambulanță. A suferit un infarct în timp ce primea primele îngrijiri și era transportată către spital.

Potrivit Daily Mail, chiar înainte de a fi atacată, femeia din Tirol i-a spus soțului ei: ”Mă voi întoarce pentru o clipă”.

ADVERTISEMENT

Acea clipă s-a dovedit a fi fatală. După atacul rechinului, ea a fost dusă la spitalul Nile din Hurghada, a declarat un oficial egiptean din domeniul sănătății/

Un raport local citat de presa britanică spune că: ”Femeia a murit în ambulanță din cauza rănilor extrem de grave”.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei austriece, Ministerul Afacerilor Externe de la Viena este în contact cu rudele femeii.

Autoritățile din Egipt închid zona de coastă după tragedia de vineri

Autoritățile egiptene au închis în acest weekend o porțiune de pe coasta Mării Roșii a țării, la o zi după ce a avut loc atacul mortal al rechinului în apropiere de stațiunea Hurghada.

ADVERTISEMENT

Potrivit The Associated Press, autoritățile urmau să închidă zona timp de trei zile, interzicând toate ”activitățile pe mare”, inclusiv scufundări, snorkeling, windsurfing și navigație.

Bărcile de pescuit au fost, de asemenea, interzise să se mai deplaseze pe apele de lângă Hurghada.

Femeia de 68 de ani ucisă de rechin în Egipt era din Kramsach, Tirol. Ea se afla de o lună în Egipt cu soțul ei, un egiptean, și urma să se întoarcă acasă duminică, 3 iulie.

ADVERTISEMENT
Tags: