Fotbal international

Care e cel mai bun prim unsprezece de la Campionatul Mondial din Qatar după prima etapă a grupelor. Cine e fotbalistul cu cea mai mare notă

Site-ul de statistică WhoScored a anunțat cel mai bun unsprezece de la Campionatul Mondial din Qatar după prima etapă a grupelor.
25.11.2022 | 18:30
Care e cel mai bun prim unsprezece de la Campionatul Mondial din Qatar dupa prima etapa a grupelor Cine e fotbalistul cu cea mai mare nota
Franța are doi jucători în echipa etapei la Campionatul Mondial. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prima fază a grupelor s-a încheiat cu meciul dintre Brazilia și Serbia și au apărut primele analize la o săptămână de la debutul turneului final.

Cum arată cel mai bun prim „11” de la Cupa Mondială, după prima etapă a grupelor

Microbiști, jurnaliști și analiști, au avut posibilitatea să urmărească toate echipele participante la Campionatul Mondial din Qatar, iar statiscienii de la WhoScored s-au pus deja pe treabă.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de trei țări, au câte doi reprezenți în cel mai bun unsprezece de până acum la turneul final de la Doha: Franța, Belgia și Ecuador.

Echipa ideală după prima etapă a Cupei Mondiale, în sistem (4-1-3-2)

Courtois (Belgia, 8,2) – Preciado (Ecuador, 7,9), Lovren (Croația, 8,2), Alderweireld (Belgia, 8,2), Alba (Spania, 8) – Rabiot (Franța, 8,5) – Saka (Anglia, 8,5), Griezmann (Franța, 9), Fernandes (Portugalia, 8,4) – Valencia (Ecuador, 8,7), Richarlison (Brazilia, 8,4).

ADVERTISEMENT

Cine este fotbalistul cel mai apreciat la acest Mondial

Conform punctajului primit, atacantul lui Atletico Madrid și al naționalei Franței, Antoine Griezmann, a primit cea mai bună notă de până acum la acest Campionat Mondial: 9,0. Mijlocașul Adrien Rabiot a primit 8,5.

Singurul jucător care a primit sub nota 8 și a prins acest top este Angelo Preciado, fundașul dreapta al Ecuadorului și al lui Genk: 7,9. Ecuadorienii l-au mai avut în cel mai bun unsprezece și pe Enner Valencia, care a marcat o „dublă” în meciul împotriva Qatarului.

ADVERTISEMENT

Belgia se laudă cu Thibaut Courtois (8,2), portarul lui Real Madrid și fundașul central Alderweireld (8,2).

Emoții pentru Germania și Argentina în faza a doua a grupelor. Aflăm primele echipe calificate

Etapa a doua a grupelor Campionatului Mondial a început cu partidele Țara Galilor – Iran (0-2) și Qatar – Senegal (1-3). Iran și Senegal au câte trei puncte și speră la calificare până în ultimul meci.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Germania și Argentina au emoții uriașe și ar putea fi primele favorite la câștigarea marelui trofeu care părăsească competiția după doar două meciuri.

Atât Argentina, cât și Germania, au neapărat nevoie de victorie în meciurile cu Mexic, respectiv Spania. În grupa C, „Pumele” sunt pe ultimul loc. Arabia Saudită e lider, în timp ce Mexic și Polonia au câte un punct. În grupa Mannschaft-ului, situația e și mai complicată. Spania și Japonia au câte trei puncte, Germania este pe locul trei, iar Costa Rica ultima în grupă, după înfrângerea cu 0-7 în fața ibericilor.

ADVERTISEMENT